Satılık - 2000 Model Frontera 2,2 DTI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan VAP Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,406

VAP

Kamp III
Yer
İstanbul
* 215 bin km'de, 3 kapı, spor model,
* Garaj arabasıdır ve %99.9 asfaltta kullanılmaktadır,
* Öntakım, Debriyaj takımı ve Hortumları tamamen orijinal YETKİLİ serviste değişmiştir,
* Bakımları yetkili serviste yapılır,
* 4 tane sıfır lastik,
* CD çalar orijinal ve Çift SunRoof,
* Ziebart Levent Seyrantepe'de; İç, Dış, Motor koruma, Yan ve tavan Camlarda güneş ışınları koruma filmi, Alt tarafı tamamen ses yalıtımı yapılmıştır,
* Sadece Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited ve Hyundai Santa Fe ile takas ederim,
* Nakit ve Noter satışı yaparım...

* 27.500.-TL.

0-532/ 264 17 30

Etiketler
Ynt: Satılık - 2000 Model Frontera 2,2 DTI

Aracınız çok güzel ve temiz görünüyor , hayırlı satışlar dilerim...

Cok tesekkurler, dogru gercekten de benden once de bir hanim tarafindan kullanilmis. Ben 2. sahibiyim ve yakit durumunun dusuklugu de agirligina gore beni hayrete dusuren bir baska konu oldu (8,5 - 9 lt / 100 km'de)...

Tümer' Alıntı:
Hayırdır Ahmet abi ? Daha araziye bile girmemiştik.
:D ;) Tumer bu ilk jip deneyimimdi ve "hoslanir miyim" diyordum, bayildim... ::smiley: Olursa buyuteyim cocugu dedim :smiley: , ondan sonra bakariz bakalim... ;)

Ilanda degisiklik yapildi... ::smiley: :smiley:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-frontera-asfaltta-surulmus-gercek-orijinal-bakmadan-gecmemenizi-oneriri-31177394/detay

Fotograflarin kazara ucmasi ve fiyatinin yenilenmesi sebebiyle tekrarliyorum. :-[

* Öntakım, Debriyaj takımı ve Hortumları tamamen orijinal YETKİLİ serviste değişmiştir,
* 4 tane sıfır Michelin lastik,
* Ziebart Levent Seyrantepe'de; İç, Dış, Motor koruma, Yan ve tavan Camlarda güneş ışınları koruma filmi, Alt tarafı tamamen ses yalıtımı yapılmıştır,
* Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited almak istegimden dolayi sadece bu model ile takas ederim (2002-3-4),
* Noter satışı yaparım...
* 25.500.-TL.
0-532/ 264 17 30

ByMavis-01.png
ByMavis-04.png
ByMavis-02.png
ByMavis-03.png
ByMavis-05-1.png
ByMavis-06.png
ByMavis-07.png
ByMavis-08.png
ByMavis-00.png

VAP' Alıntı:
Fotograflarin kazara ucmasi ve fiyatinin yenilenmesi sebebiyle tekrarliyorum. :-[

* Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Limited almak istegimden dolayi sadece bu model ile takas ederim (2002-3-4),
* 25.500.-TL.
0-532/ 264 17 30

ByMavis-01.png
ByMavis-04.png
ByMavis-02.png
ByMavis-03.png
ByMavis-05-1.png
ByMavis-06.png
ByMavis-07.png
ByMavis-08.png
ByMavis-00.png

Sn.vap abimiz hayrlı al sat lar.

Ahmet bey merhaba
uzun zamandır gördüğüm en temiz Fronterayı satıyorsunuz.Umarım kıymetini bilen biri alır.
Aracın tüketim değerleri hakkında bilgi alabilirmiyim.
Tşk.

AKİVA' Alıntı:
Ahmet bey merhaba
uzun zamandır gördüğüm en temiz Fronterayı satıyorsunuz.Umarım kıymetini bilen biri alır.
Aracın tüketim değerleri hakkında bilgi alabilirmiyim.
Tşk.
Ilginize tesekkur ederim, evet gercekten modelinin goz onunde bulunduruldugunda servis Md'nun de dedigi hemen hemen ayni dogrultuda.

Sehir ici-disi ortalama 8,2 ile 8,4 lt/100 km'de yakiyor. Evim Istanbul, isim Canakkale oladugundan genelde bu guzergahta kullanirim. Ilk el bir hanimdan aldim, 10 sene kullanmis bu sene basina kadar.

OPEL - Frontera 2,2 DTI

VAP' Alıntı:

* 25.500.-TL.
0-532/ 264 17 30

ByMavis-01.png
ByMavis-04.png
ByMavis-02.png
ByMavis-03.png
ByMavis-05-1.png
ByMavis-06.png
ByMavis-07.png
ByMavis-08.png
ByMavis-00.png

Guncel... :-[

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-frontera-asfaltta-surulmus-gercek-orijinal-bakmadan-gecmemenizi-oneriri-31177394/detay

Fiyati da guncellendi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR