Satılık 2004 Model Defender 110 Tdi.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan servetinsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 35
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,489

Etiketler

Ynt: Satılık 2004 Model Defender 110 Tdi.

Telefon yazmissiniz ama aracin resimleri ile fiyat ve ozelliklerini de yazarsaniz bizde bilgilenmis oluruz.

Arkadaşlar bugün resimlerini bırakacağım inanki elimde resimleri yoktu daha yeni çektim yükleme yapacağım.

heyecan yaptı servet bey fiyatı nedir

Merakla bekliyorum

Önce aracımızın ne olduğuna bir bakalım daha sonrası kolay.Fiyatını siz belirleyin derim.

servet bey hayırlı satışlar bu araca benim gücüm şimdilik yetmez gerçekten araç diri

Çok teşekkürler içinin fotolarınıda ekliyorum.

Özelliklerinide kısaca yazayım : 2004 model 110 , 300 tdi , orijinal klimalı ,şnorkel , proğramlı webasto , derin dondurucu buzdolabı , warn vinç , hakiki deri koltuklar , yatak olabilen arka koltuk , 10 kişilik minibüs ruhsatlı , mtv si 235 tl , merkezi kilit , elektrikli camlar , 6 lı cd çalar , ses sistemi , elektrikli sunroof , katlanabilir yan ve arka basamaklar , renkli camlar , far ve stop koruma kafesleri , 155.000 de bakımları tamamen yapılmış hiç masrafsız. Fiyatı 62.500 tl.

Cok keyifli bir araca benziyor neden satiyorsunuz ki, marka mi degistireceksiniz?

Çok teşekkürler arkadaşlar aracı satmamdaki sebep araç fazlalığından dolayıdır , diğer aracımda bundan geri kalmaz.Diğer araç sahibinden com. sitesinde ilanı var ilginenirseniz iki araçtan birini satmam gerekiyor.İlan no : 2977154 saygılar.

Servet bey bence doğru seçim.... Gerçekten de kahverengi daha mükemmel.... Sahibinden.com da da gördüğümde hayran olmuştum bu araca....