SATILIK 2004 MODEL DEFENDER

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan servetinsel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,719

servetinsel

Kamp I
Herşeyi ile orijinal full bir araç 10+1 kişilik .

DSC03195.JPG

sahibinden_DSC03010.JPG

Etiketler
Ynt: SATILIK 2004 MODEL DEFENDER

hayırlı satışlar
aracın özelliklerini motorunu fiyatını fotonun neresine bakarak anlıyacağız ben bilemedim
tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen :D

Çok güzel maşallah, allah kaza bela vermesin de...

Aracı yeni aldınızda hayırlı olsunmu diyelim...? ??? ;) :smiley: ;D

Yoksa satacaksınızda ağırdanmı alıyorsunuz...? 8) ??? ;D

Sadece iki resim ve satılık yazısı sizin için yeterlimi oluyor? ???

Arkadaşlara teşekkür ediyorum aracım 2004 model 300 TDİ motorlu rn 380 şanzımanlı , klima , vebasto , buzdolabı , vinç , hakiki deri koltuk , sunroof , vs.vs. full bir araçtır son fiyat 67.500 Tl istiyorum emsallerine bakıldığında çok uygun olduğu anlaşılır diye düşünüyorum. saygılar. iletişim 0533 516 85 60

servetinsel' Alıntı:
Arkadaşlara teşekkür ediyorum aracım 2004 model 300 TDİ motorlu rn 380 şanzımanlı , klima , vebasto , buzdolabı , vinç , hakiki deri koltuk , sunroof , vs.vs. full bir araçtır son fiyat 67.500 Tl istiyorum emsallerine bakıldığında çok uygun olduğu anlaşılır diye düşünüyorum. saygılar. iletişim 0533 516 85 60

dediğiniz gibi emsallerine bakıldığında istediğiniz fiyat mantıklı gibi, hayırlısı olsun...

güzel araç, para olsa taliplisi olurdum : )) şimdilik "maaşallah" ve alıcısına hayırlı olsun temennilerimi iletiyorum, selamlar ve iyi satışlar...

Erdoğan bey ilginize çok teşekkürler, araç gerçekten çok iyi durumda tabiki dediğiniz gibi maddi imkanlar olsa en iyisini almak mantıklı olur.

Harika araç...umarım değerini bulur ve bilen birisine gider.
Hayırlı satışlar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR