Satılık 2005 GV 5d km120.000 fiyat 18.000 yazılmış.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kilhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,827

kilhan

Ana Kamp
Yer
Ankara
Selamlar
Ankara-Esat tarafında satılık 5 kapı Suzuki GV görmüştüm.
Satış reklamı yapayım.Satıcı kızmaz herhalde.Satıcı ile herhangi bir bağlantım yoktur. ;D
Fiyat bana iyi geldi düşünen olursa bakılabilir.Bende sadece dışardan gördüm. ;)
Rengi bal rengi olanlardan vede asfaltan ayrılmamış gibi görünüyordu.oldukça standart özelliklerde idi.
Bilginize
kemal

Etiketler
Ynt: Satılık 2005 GV 5d km120.000 fiyat 18.000 yazılmış.

kemal bey bi yanlışlık olmasın, 2005 model 18000 tl ??? 1998-2000 lere 15000-20000 tl isteniyor.

Arkadaşlar bende gördüğümü sizlerle paylaştım.
Ne sahibi ile konuşmuşluğum nede aracı incelemişliğim var.
Ama dışarıdan araç gayet iyi gözüküyordu.Üzeinde herhangi bir modifikasyon görmedim.
Arka çamdaki ilanın resmini çekmiştim.Fakat yazılar okunmuyor.

Kaçağın görüldüğü yer Ankara-Esat cad Neva Palas otel karşısıdır ;D (sahibinden komisyon alacam valla ) ;D ;D ;D

Bilginize
kemal

22022010.jpg

demir_bey' Alıntı:
sanki 2000 model yazıyor gibi ???

Demir Bey aracın üzerindeki ilanı ben okudum ve yukarıda yazdım.
Basbaya 2005 yazıyor.Okumaya çalışmayın.Foto yu tel için çekmiştim.
İsteyen olursa ve araçda yerinde olursa teli okur yazarım.
Arkadaki jant a bakarsanız (aracın üzerindede aynıları var vede değiştirilmediğini düşünürsek )
2.0 motorlu 2003 modelden aşşağı bir model olması mümkün deyildir diye biliyorum.
selamlar
kemal

Telefonu da not ettiyseniz bir arayıp soralım.

Tekrar gidip bakmam lazım henüz gidemedim.
Gerçekten böyle araç arayan varsa çok iyi fiyat diye düşünüyorum.
İligilenenlere duyurulur.
kemal

evet bencede çok iyi fiyat.... eğer perten alınıp yapılmadıysa süper fiyat...!!!
daha 1 hafta önce 98 model 2.0 cc v6 84000 km deki vitaramı 17.000 tl ye aldım. eğer o araç temizse ve fiyat gerçekse.........çok fena oluyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR