NAVARAMAN VANARA ;) Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 20 Ağu 2010 #1 sevgili gezen bilir dostlarım 2010 model çok temiz ve bakımlı muaynesi yeni yapılmış 24.000 km deki karakızımı satıyorum arka kasa havuzu linex uygulaması yapılmıştır ithal açılır kapanır sistemli alüminyum statik boyalı kilit tertibatlı kapak mevcut olup dört cam rüzgarlıkları , kaput önü koruyucu kaş , dört cam filimli servis bakımlı bir araçtır sahibinden.com da 41.500 ilan fiyatı verdim ama değerini bilecek gezenbilir dostlarımdan birine 40.000 e kadar düşebilirim bilginiz olsun detaylı resimlerini yakında koyucağım herkese selamlar
sevgili gezen bilir dostlarım 2010 model çok temiz ve bakımlı muaynesi yeni yapılmış 24.000 km deki karakızımı satıyorum arka kasa havuzu linex uygulaması yapılmıştır ithal açılır kapanır sistemli alüminyum statik boyalı kilit tertibatlı kapak mevcut olup dört cam rüzgarlıkları , kaput önü koruyucu kaş , dört cam filimli servis bakımlı bir araçtır sahibinden.com da 41.500 ilan fiyatı verdim ama değerini bilecek gezenbilir dostlarımdan birine 40.000 e kadar düşebilirim bilginiz olsun detaylı resimlerini yakında koyucağım herkese selamlar
S shadowy0 Ana Kamp Mesajlar 53 Tepkime Puanı 0 Yer Maltepe 14 Eyl 2010 #2 Ynt: Satılık 2010 Nissan Navara 4X2 Se New Edition 97 disco mpi ile takas düşünürmüsünüz?sahibinden com da 27226625 ilan noodaki araç
Ynt: Satılık 2010 Nissan Navara 4X2 Se New Edition 97 disco mpi ile takas düşünürmüsünüz?sahibinden com da 27226625 ilan noodaki araç
NAVARAMAN VANARA ;) Mesajlar 32 Tepkime Puanı 0 Yer İSTANBUL 1 Ağu 2012 #3 Ynt: Satılık 2010 Nissan Navara 4X2 Se New Edition Aracımı üzülerek sattım Konyadan bir dosta verdik hayırlı uğurlu olsun diliyorum inşallah en kısa zamanda almaya niyetliyim tekrardan kısmet !!!
Ynt: Satılık 2010 Nissan Navara 4X2 Se New Edition Aracımı üzülerek sattım Konyadan bir dosta verdik hayırlı uğurlu olsun diliyorum inşallah en kısa zamanda almaya niyetliyim tekrardan kısmet !!!