satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ahmetti Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,280
Ynt: satılık 3" skyjacker yükseltme kiti (birkaç aylık)

http://www.youtube.com/watch?v=ICsKVYS8Ycs&feature=related

yavuz bey izliyebiliyormusunuz.....

Etiketler

997799' Alıntı:
aynen öyle lisanslı epey yarışmış biri olarak ben de aynı fikirdeyim, önemli olan kilogram başına düşen beygirdir...400 metreyi herifler murat 131 le 13 saniyede alıyor...
kategori belli zaten en üst cc...bu kategoriye adam turbo 106 gti ile girebiliyor, matematiksel çarpan gibi hesaplamaları var...çok zor yani... drag videolarını bende seyrettim ce cherokee ciyim ama birbirimizi kandırmayalım adamların çoğu basmıyor ve düzgün kalkmıyor zaten yoksa bi supranın yanında cheroee vay anam vaaay...
levent 5,2 lerle 5,9 u karıştırmıyosun değilmi ??

997799' Alıntı:
aynen öyle lisanslı epey yarışmış biri olarak ben de aynı fikirdeyim, önemli olan kilogram başına düşen beygirdir...400 metreyi herifler murat 131 le 13 saniyede alıyor...
kategori belli zaten en üst cc...bu kategoriye adam turbo 106 gti ile girebiliyor, matematiksel çarpan gibi hesaplamaları var...çok zor yani... drag videolarını bende seyrettim ce cherokee ciyim ama birbirimizi kandırmayalım adamların çoğu basmıyor ve düzgün kalkmıyor zaten yoksa bi supranın yanında cheroee vay anam vaaay...
al sana supra levent bey....

http://www.youtube.com/watch?v=R9MOniGI2nE&feature=related

ahmetti' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=ICsKVYS8Ycs&feature=related

yavuz bey izliyebiliyormusunuz.....

Vakti zamanında bu filimlerin aktörüydüm:smiley::smiley:. İzledim biraz önce.:smiley:
Gerçekten eğer drag yarışı için araç yapacaksanız jeep'ten olmaz. Ama caddede gazlarım diyorsanız (prostreet) yapın , zaten çoğu aracın tozunu attırır 5,9lt.(360 cu.)

ahmetti' Alıntı:
al sana supra levent bey....

http://www.youtube.com/watch?v=R9MOniGI2nE&feature=related

gazlamıyor ki....açık konuşuyorum imkanı yoooookkkkkkk....
çorum tarafına gelirsen bir iki araçla deneyelim ;) porsche 911...impreza...civic 1,6 vtec turbo 450hp--gibi bikaç aracımız mevcut...

yükseltme kiti araçtan söküldü satışa hazırdır bilgilerinize....

resimlerini yükleme fırsatım yeni oldu..

03032011399.jpg

03032011401.jpg

03032011402.jpg

03032011403.jpg

03032011404.jpg

skyjacker yükseltme kiti satılmıştır...

ilginize teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR