SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan manyofobi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,859

Etiketler
Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL

resimler

2012-11-05 13.14.27.jpg

2012-11-05 13.13.49.jpg

2012-11-05 13.13.32.jpg

2012-11-05 13.15.06.jpg

Ben beklemekten sikildim o yuzden araci satiyorum.arac suan bu halde ben camlarini aldim degisecek,boyasini anlastim yaptiracam,dosemesini aldim kisa bi zamanda baslaniyo bunlarin odemesini ben yapacam.ama alacak kisi basinda bekleyip yaptiracak para felan cikarmayacak.arac bitince belkide satistan kaldirabilorim

Herkese merhaba aracim ilani hala gunceldir. islerimden dolayi araci fazla takip edemiyorum ama arac suan dosemecide ve az bir isi kalmistir. Fiyat olarakta herseyi bitmis halde 30.000 tl dir tabiki fiyatta esneme olacaktir.

Arkadaslar aracimin son durumu camlari yenileri ile degisti,taban dosemesi yapildi,elektirik tesisati yenilendi, stoplar takildi koltuklar yikandi, kisacasi bitti sayilir ama aracla birlikte bende bittim.sanayi ile ugrasmak bidert arabaya para yetistirmek bidert allaha cok sukur sonuna geldim ama bayada bi saga sola borclandim .aracin biran once satip borclarimi odemeliyim. fiyati 26.500 tl ye indiriyorum. Tel 0536 894 8060

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-nissan-patrol-sd33-38.000-tl-dusurdum-109433633/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-arazi-canavari-99313635/detay
sanırım bu araçları görmediniz yada görmek istemiyorsunuz.size hayırlı satışlar ve umarım işinize yarayacak bir rakama satarsınız aracınızı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR