SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan manyofobi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,855
Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL

Saygi deger arkadasim.saticinin deger bictigi malina sadece alici olan kisi yorum yapar fazla yada az .boyle yorumlar olgun kisiye yakismaz.bende bu araci aldim toplattim bidunya masraf yaptim.bendemi enayi oluyorum...

Etiketler

burası satış sitesi olsa haklısınız da burası bir forum yani herkes yorum yapabilir aracınıza.
sizin yazılanlara itirazınız varsa sizde anlatın donanımını motorun döşemenin durumunu anlatın neden bu fiyatı istediğinizi anlatın bizi bilgilendirin yada malum satış sitelerine koyun..

sayın manyofobi alıcı olcağız olmasına da bu fiyata nasıl alıcı olalım sizde bana bunu izah edermisiniz lütfen.
yapılan masrafları kalem kalem yazsanız bile nasıl otuzbin ediyor benim aklım onu almıyor yoksa malda mülk de sizin miş gibi görünüyor hemde son sahibi olarak güle güle kullanınız.bu arada olurda satarsanız lütfen rakamı bildirin ki bizde boşuna siz ve sizin gibi arkadaşlarımızı üzmeyelim yormayalım boşu boşuna da kırmayalım sizleri.kolay gelsin

Arkadaslar benim bu araci satim paranin gozune vurum gibi bi niyetim yok olamazda.ama siz ve sizin gibi abigbilerim gelipde bu arac o para etmez ne yaptinki,ne kadar harcadinki derse benimde moralim bozuluyo.art niyetli biri olsam araci toplattim sure boyunca buradaki sevgili arkadaslarimla paylasmam.biraz karsinizdakini anlamaya calisin lutfen.alici olan varsa arar gerekli bilgiyi en ince detayina kadar anlatirim0536 894 8060

valla ben bu aracı 16500 e zor sattım,üstelik turbo dizeldi
http://www.gezenbilir.com/index.php?action=classifieds;sa=view;id=364

omnitemporal' Alıntı:
valla ben bu aracı 16500 e zor sattım,üstelik turbo dizeldi
dogrudur bisey diyemem ama benim gorusum araca masraf yapmisim emek harcamisim bunlar bosami gitsin egerki emeklerimin bosa cikacagi fiyata vereceksem duursun elimde curusun...

..

2013-02-07 17.06.03.jpg

2013-02-07 17.06.38.jpg

2013-02-07 17.04.32.jpg

2013-02-07 17.05.13.jpg

2013-02-07 17.04.53.jpg

satıcı olan sevgili dostumuzu fazla üzmeyelim zamanla sanırım bizleri anlayacaktır.
bizim gibi bu işlerin içinde olanlar için gerçekten yüksek bir fiyat.
link te verilen tam donanımlı nissanı ben yürür hale getirdim daha önce düz yolda devrile bilirdi o kadar vahimdi durumu.
sahibi olan erkan arkadaşımızın ilk off-road aracı olduğu için malesef çok müdahale edememişti araca.
biz tekrardan yapılan işlemlerin çoğunu kesip attık ve orjinal haline getirdikten sonra araç keyifle kullanılmaya başladı.
bu araca yapılan masrafı yazarsak herkezin dudağı uçuklar.
sonuçta makul satılabilecek bir fiyat yazıldı araca.
yaptığı masrafın inanın yarısını anca karşılar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95091.0

Aynı araç için satıldı yazıldı bir kaç gün önce ? değilmi...?

merhaba aracınız güzel ama istediğiniz rakam çok yüksek.serkan abinin dediği gibi linkdeki donanımlı nissan 33 isterken sizin 30 istemeniz doğal olarak bu şekilde yorumlar getiricektir. donanımlı nissan yaklaşık 50000 tl maliyeti olan bir araç.üstündeki donanımı herkes görüyor.şimdi siz olsanız o araca mı 33 verirsiniz yoksa sizin aracınıza mı 30 verirsiniz.hayırlı satışlar.

serkan bey arkadaşımızı üzmüyoruz ki sadece gözünü açsın ve etrafına baksın okadar.bu arada istanbula geldim gittim ama zamanım müsait olmadığı için rahatsız etmemek adına aramadım sizi.yoksa bir çay içmeyi çok isterdim...

yasakşehir07' Alıntı:
serkan bey arkadaşımızı üzmüyoruz ki sadece gözünü açsın ve etrafına baksın okadar.bu arada istanbula geldim gittim ama zamanım müsait olmadığı için rahatsız etmemek adına aramadım sizi.yoksa bir çay içmeyi çok isterdim...

ne rahatsızlığı özay arasaydın keşke.

ben bu aracı 16500 e zor sattım

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,919
Kayıtlı Üye Sayımız
166,700
Kaydolan Son Üyemiz
olcayozan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR