SATILIK 33x10.50x15 silverstone-offroad lastikleri 4 ADET

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sinanuzun54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,513

sinanuzun54

1962 MODEL M38-A1
Yer
sakarya
çok az kullanılmış sadece 2 defa ofroad gezileri gitmiş 4 adet silverstone-offroad lastikleri satılıktır.

lastiklerde yama, patlak vs yoktur.

sadece lastik ebatını büyüteceğimden dolayı satılıktır.

sıfır silverstone 35x12.50x15 ebatında 5 adet lastike ihtiyaç vardır. sadece bu ebatta ve marka lastikle takas olur. fark verilir.

fiyatı: 1.600-tl

arzu edene 1. resimdeki jantlarla birlikte (6x139.7 bijon aralığı) 2.000-tl verilir.

DSC07218.JPG

Etiketler
Ynt: SATILIK 33x10.50x15 silverstone-offroad lastikleri 4 ADET

2. ve 3.resimler

ayrıca tlf no : 0541 278 60 62

sinan uzun

DSC07253.JPG

DSC07252.JPG

bende 31x105 x15 var büyültmek amaçlı alacam elimdekilerini cıkaracam satılıga fiyatta biişeyler yapabilirseniz yada arkadaşlarınızdan isteyen varsa sizede uyar ise federal marka bu lastikleri satacam benimkilerde cok temizdir 500 km anca yapmıştır..diger secenek ise siz lastiklerinize uygun bişeyler isterseniz almak isterim son fiyat bekliyorum ...saygılar

açıkcası federal marka lastik pek tavsiye etmiyorum. bendede vardı sattım bu marka ve model lastik aldım. yine arkadaşlara sorarım alacak olan kişi varsa irtibata geçeriz. son fiyat 1600 tşk.

valla biz yıllardır federal kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yok cevremdede sıkıntılı duyumlar almadım am neyse size hayırlı satışlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler