SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mehmet35yildiz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,497

mehmet35yildiz

Kamp II
Arkadaşlar 2008 model 60 bindeki çok sevdiğim aracımı ev alacağım için satıyorum. Aracımı , sahibinden com ilan no 75523458 dan görebilirsiniz. Km si orijinaldir. Bakımları yetkili serviste yapılmış olup kesinlikle sorunsuz bir araçtır.Üzerine yaklaşık 10 bin TL harcanmıştır ve bu masraftan sonra araç kendini bulmuştur bence.Önceki hali ile arasında özellikle arazi sürüşlerinde inanılmaz farklar ortaya çıkmıştır.Aracımı yakından incelemeden ve test etmeden karar vermeyin arkadaşlar.Bu araçla neredeyse her şartta, yolun bittiği yerde ;hatta benim rekorum 48.5 derece de bile ailenizle güven ve huzur içerisinde ilerleyebilirsiniz.
Off-road modifiyeli olduğu için belki yorgun olduğu
kanısına varabilirsiniz yada arazide çok üzüldüğünü düşünebilirsiniz, fakat tam tersine bakımlı ve ilk günkü kondüsyonundadır.Hard-Offroad yapılmamıştır,zaten tüm dağ gezilerinde 2 yaşındaki oğlumda vardı ve her daim güvenli koltuğundaydı.Tam bir aile hafif arazi aracıdır,buna karşın 40 cm karda ve yarı beline kadar balçıkta ilerlemeyi başarabilen mükemmel bir araçtır.Ben aracımdan son derece memnun kaldım,umarım yeni sahibi de bu zevki tadar.

Saygılar..

IMAG0952.jpg

IMAG0665.jpg

Etiketler

Ynt: SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI

Mehmet, hayırlısı olsun.
allah gönlüne göre bi ev nasip etsin.
düşünenlerin aracı görmesini tavsiye ederim.
saygılar.

hayırlı satışlar dilerim..

bir de o drahtar ne güzel bir köpek öyle :smiley:

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, sağolasın Rüstem abi, abi bayadır görüşemedik nasılsın ?

sağol Mehmet, 6 mayısta otizme dikkat çekmek için yapacağımız gezide görüşelim. geliyosun herhalde.

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
sağol Mehmet, 6 mayısta otizme dikkat çekmek için yapacağımız gezide görüşelim. geliyosun herhalde.

gelicem bir aksilik olmazsa abi, bu hafta sonu bol bol çamura girmeyi planlıyoruz gelsene sende abi.facebook kullanıyormusun abi orda bi grup kurduk ordan haberleşiyoruz, gezenbilir arada bir çöküyor ya, gurubun ismi SMYRNOFF offroad kulübü gir bak istersen abi

ben feysbuk kullanmıyorum,
böyle faaliyetleri bana buradan yada telefonla bildirirsen katılmaya çalışırım.

Abi pazar gunu olacak saat ve bulusma yeri kesinlesmedi, ben sana haber ederim abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR