mehmet35yildiz
Kamp II
Arkadaşlar 2008 model 60 bindeki çok sevdiğim aracımı ev alacağım için satıyorum. Aracımı , sahibinden com ilan no 75523458 dan görebilirsiniz. Km si orijinaldir. Bakımları yetkili serviste yapılmış olup kesinlikle sorunsuz bir araçtır.Üzerine yaklaşık 10 bin TL harcanmıştır ve bu masraftan sonra araç kendini bulmuştur bence.Önceki hali ile arasında özellikle arazi sürüşlerinde inanılmaz farklar ortaya çıkmıştır.Aracımı yakından incelemeden ve test etmeden karar vermeyin arkadaşlar.Bu araçla neredeyse her şartta, yolun bittiği yerde ;hatta benim rekorum 48.5 derece de bile ailenizle güven ve huzur içerisinde ilerleyebilirsiniz.
Off-road modifiyeli olduğu için belki yorgun olduğu kanısına varabilirsiniz yada arazide çok üzüldüğünü düşünebilirsiniz, fakat tam tersine bakımlı ve ilk günkü kondüsyonundadır.Hard-Offroad yapılmamıştır,zaten tüm dağ gezilerinde 2 yaşındaki oğlumda vardı ve her daim güvenli koltuğundaydı.Tam bir aile hafif arazi aracıdır,buna karşın 40 cm karda ve yarı beline kadar balçıkta ilerlemeyi başarabilen mükemmel bir araçtır.Ben aracımdan son derece memnun kaldım,umarım yeni sahibi de bu zevki tadar.
Saygılar..
Off-road modifiyeli olduğu için belki yorgun olduğu kanısına varabilirsiniz yada arazide çok üzüldüğünü düşünebilirsiniz, fakat tam tersine bakımlı ve ilk günkü kondüsyonundadır.Hard-Offroad yapılmamıştır,zaten tüm dağ gezilerinde 2 yaşındaki oğlumda vardı ve her daim güvenli koltuğundaydı.Tam bir aile hafif arazi aracıdır,buna karşın 40 cm karda ve yarı beline kadar balçıkta ilerlemeyi başarabilen mükemmel bir araçtır.Ben aracımdan son derece memnun kaldım,umarım yeni sahibi de bu zevki tadar.
Saygılar..