SATILIK 87 DEFENDER DİZEL

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BOZÜYÜKLÜ Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,818

BOZÜYÜKLÜ

Ana Kamp
1987 MODEL SERVİS BAKIMLI DİZEL MOTORU SIFIR ÇALIŞMAYAN HİÇBİR AKSAMI OLMAYAN SIFIR 235 85 16 R FEDERAL LASTİKLİ DERİ KOLTUK ÇİFT KALORİFERLİ MERDİVENLİ ÜST ÖZEL YAPIM PORT BAGAJ ÇEKİ DEMİRLİ (İŞLİ) SİS FARLI VE HERŞEYİ İLE ARKASINDA OLDUĞUM ARABAMI SATIYORUM. SATMA SEBEBİM KISA ŞASE BİR ARABA ALACAĞIMDANDIR. 1997 ÜSTÜ LADA NİVA VEYA MİTSUBİŞİ PAJERO İLE TAKAS YAPABİLİRİM peşin 14.500 TL.TAKAS FİYATI 15.500 TL. resim koymama yardımcı olursanız sevinirim.

Ynt: SATILIK 87 DEFENDER DİZEL

Resim konusunda yardımcı olalım arkadaşa;
[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

ARKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİNE SAĞLIK.
AYRICA İLETİŞİM İÇİN TEL YAZMAYI UNUTMUŞUM 0536 402 2777 METİN ÖZ

.:_WoLKaN_:.' Alıntı:
Merhaba İlan Güncelmi?
arkadaşım bu araç satılalı çok uzun süre oldu.hatta 4 veya 5 el değiştirdi.şu anda malum sitede yine satılık ilan numarasıda 86299984 bakmak istiyorsan.

.:_WoLKaN_:.' Alıntı:
İlgili aracı daha önce kullandınızmı?
bozüyüklüden ben almıştım .dağ, bayır çok gezdim.off road bölümünde marmara bölgesi gezilerinde
bozüyük acı su başlıklı gezide,bozüyük incesu karacaahar yaylası gezisi başlıklarında araca ait fotolar bulabilirsiniz.aracın durumunu soruyorsanız.motor yarı ömrünü geçmişti ve ön diferansiyelinde uğultu vardıbaşka sıkıntısı yoktu.ancak benden sonra bu arızalar yapıldı diye aklımda kalmış.yanlız 18000 tl yazılmış bence bu parayı yapmaz.inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
Saygılar

Galiba böyle bir araç almak yerine kendi Suzuki GV ddis imi birazcık modifiye ederek idare etmeye çalışacağım
Volkan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR