snguntac It is a privilege to have SUBURBAN!!!! Mesajlar 589 Tepkime Puanı 0 Yer ısparta 5 Şub 2011 #17 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee yavuz abi hızlısın valla
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 5 Şub 2011 #18 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee yok benle alakası.Kendi çevresinden sattı, cherokee 17, suburban 16 ya satılmış.
Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee yok benle alakası.Kendi çevresinden sattı, cherokee 17, suburban 16 ya satılmış.
snguntac It is a privilege to have SUBURBAN!!!! Mesajlar 589 Tepkime Puanı 0 Yer ısparta 5 Şub 2011 #19 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee yavuz-çelikel' Alıntı: yok benle alakası.Kendi çevresinden sattı, cherokee 17, suburban 16 ya satılmış. Genişletmek için tıkla ... konustum ;D ;D ;D hayırlısı baklaım bıtane blazer varmıs onla takası soracak bakalım benim için..sabahtan beri telsizle ugrasıyom artık etrafınmdakılerle konusmam bıttıgınde tamam demeye basladım ;D ;D ;D
Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee yavuz-çelikel' Alıntı: yok benle alakası.Kendi çevresinden sattı, cherokee 17, suburban 16 ya satılmış. Genişletmek için tıkla ... konustum ;D ;D ;D hayırlısı baklaım bıtane blazer varmıs onla takası soracak bakalım benim için..sabahtan beri telsizle ugrasıyom artık etrafınmdakılerle konusmam bıttıgınde tamam demeye basladım ;D ;D ;D
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 5 Şub 2011 #20 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee ne telsiz aldın tamam.
snguntac It is a privilege to have SUBURBAN!!!! Mesajlar 589 Tepkime Puanı 0 Yer ısparta 6 Şub 2011 #21 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee brek brek arkadas arıyorum arkadas zamanlarından kalma ben yaklasık 5 yasındayken mıdland cb vardı onu taktırdım halıyle olmadı arızaları cıktı sımdı ısım bıttıı yenı eve geldım tamam ;D telsizcinin telsizini aldım ;D benimki tamirde tamam ;D ;D
Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee brek brek arkadas arıyorum arkadas zamanlarından kalma ben yaklasık 5 yasındayken mıdland cb vardı onu taktırdım halıyle olmadı arızaları cıktı sımdı ısım bıttıı yenı eve geldım tamam ;D telsizcinin telsizini aldım ;D benimki tamirde tamam ;D ;D
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 6 Şub 2011 #22 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee breyk varsa breykır. Bende pintilik ettim 45 liraya taylor telsiz 100 liraya midland anten aldım.Zar zor konuşuluyor. Heralde cihazı değiştireceğim. Tamam.
Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee breyk varsa breykır. Bende pintilik ettim 45 liraya taylor telsiz 100 liraya midland anten aldım.Zar zor konuşuluyor. Heralde cihazı değiştireceğim. Tamam.
snguntac It is a privilege to have SUBURBAN!!!! Mesajlar 589 Tepkime Puanı 0 Yer ısparta 6 Şub 2011 #23 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee babamdan kalma anten babamdan kalma telsız bende zar zor konusuyorum..burda bır telsızcı buldum sıtede 200e satılan telsızlerı 100 bulabılıyoruz ıyı bısey elıne gecerse alacam bende karar verdım artık.
Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee babamdan kalma anten babamdan kalma telsız bende zar zor konusuyorum..burda bır telsızcı buldum sıtede 200e satılan telsızlerı 100 bulabılıyoruz ıyı bısey elıne gecerse alacam bende karar verdım artık.
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 6 Şub 2011 #24 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee kolay gelsin tamam.
snguntac It is a privilege to have SUBURBAN!!!! Mesajlar 589 Tepkime Puanı 0 Yer ısparta 6 Şub 2011 #25 Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee tesekkurler tamam bu arada benım arac halen daga gıncel tamam aklında olsun senınkıde benım aklımda tamam ;D ;D
Ynt: Satılık 88 Suburban v8 Dizel ve 94 Cherokee tesekkurler tamam bu arada benım arac halen daga gıncel tamam aklında olsun senınkıde benım aklımda tamam ;D ;D