KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Emektar aracım vitaram ( düt ) satılıktır. araç yeni başlayan bisi için gayer idealdir. araçtaki ekstralar aksiyon oto uygulamasıdır.
yükseltme kiti - jant,lastik - ön arka demir arazi tamponu ( vinç yeri vardır ) - çeki demiri - ayna mahrutiler değiŞtirildi - üst rollbar (sepet takılabilir) - arazi spotları (4 adet ön1 adet arka) - vinleks döşeme -
Sorma abi malum tabela tükanım var ve seçim dönemi. Biraz yoğunum. Farklı bi proje için dütü satıyorum. Plakasız bi araç edinmek istiyorum. Bagi tarzı. Tamamen extrem şartlar için
Aracın fiyatınını 43.000 TL yaptım.Bu saatten itibaren satılsada olur,satılmasada olur.
Ufak tefek kaportadaki eziklerini (dalların çarpması sonucu oluştu) giderip,çiziklerinden dolayı aracı komple boyatıcam.Bundan sonra araziye girmek yok.Bağdat caddesinde gezicem
yüksel abimin dediği gibi bu saatten sonra satılmasada olur. çok çok özel şeyler paylaştığım ailemden sonra ençok değer verdiğim aracın fiyatı 12.500
saygılar sevgiler