A acaglar Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 2 Tem 2009 #1 Aracım 104.000 km de 99 model Discovery II . Tüm bakımları düzenli yapılmıştır. Fiyat : 27.000TL 2011 yılına kadar muaynesı yapılmıştır. Aracımdaki ekstralar; Milano marka sıralı sistem LPG 2 inch yükseltme 4 adet yeni Bridgestone Dueller MT lastik Bearmach orjinal ön çelik tampon 12.500 T-maxx vinç Orta diff lock ( 700 $ ) Midland alan 1001 z Cb telsiz Midland telsiz anteni Navitech P-110 navigasyon cihazı ( 2011 e kadar bedava harita güncelleme) Not: Ayrıca aracın orjinal tamponu ve 4 adet orjinal lastiği de verilecektir.
Aracım 104.000 km de 99 model Discovery II . Tüm bakımları düzenli yapılmıştır. Fiyat : 27.000TL 2011 yılına kadar muaynesı yapılmıştır. Aracımdaki ekstralar; Milano marka sıralı sistem LPG 2 inch yükseltme 4 adet yeni Bridgestone Dueller MT lastik Bearmach orjinal ön çelik tampon 12.500 T-maxx vinç Orta diff lock ( 700 $ ) Midland alan 1001 z Cb telsiz Midland telsiz anteni Navitech P-110 navigasyon cihazı ( 2011 e kadar bedava harita güncelleme) Not: Ayrıca aracın orjinal tamponu ve 4 adet orjinal lastiği de verilecektir.
cml Ana Kamp Mesajlar 54 Tepkime Puanı 0 Yer kırklareli Web www.medicadis.com 2 Tem 2009 #2 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) satış fiyatı?
LRTD5 One Life, Live It! Mesajlar 994 Tepkime Puanı 9 2 Tem 2009 #3 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) Merhaba satis sebebinizi sorabilir miyim, pek çok modifikasyon bitmiş gozukuyor. Hayırlı satışlar. Selamlar,
Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) Merhaba satis sebebinizi sorabilir miyim, pek çok modifikasyon bitmiş gozukuyor. Hayırlı satışlar. Selamlar,
A acaglar Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 2 Tem 2009 #4 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) LRTD5' Alıntı: Merhaba satis sebebinizi sorabilir miyim, pek çok modifikasyon bitmiş gozukuyor. Hayırlı satışlar. Selamlar, Genişletmek için tıkla ... Selam, nakit ihtiyacım sebebiyle satıyorum, yeni bir işyeri açıyorum
Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) LRTD5' Alıntı: Merhaba satis sebebinizi sorabilir miyim, pek çok modifikasyon bitmiş gozukuyor. Hayırlı satışlar. Selamlar, Genişletmek için tıkla ... Selam, nakit ihtiyacım sebebiyle satıyorum, yeni bir işyeri açıyorum
LRTD5 One Life, Live It! Mesajlar 994 Tepkime Puanı 9 2 Tem 2009 #5 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) Tekrar iyi satislar, umarım dilediğiniz gibi olur. Aksesuarlardan bazıları ilgimi çekebilir. Selamlar,
Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) Tekrar iyi satislar, umarım dilediğiniz gibi olur. Aksesuarlardan bazıları ilgimi çekebilir. Selamlar,
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 2 Tem 2009 #6 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) Bence bu aksesuarlarla birlikte çok iyi fiyat. alana satana hayırlı olsun aksesuarlar ilgimi çekti benimde
Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) Bence bu aksesuarlarla birlikte çok iyi fiyat. alana satana hayırlı olsun aksesuarlar ilgimi çekti benimde
E edaghan Zirve Mesajlar 2,459 Tepkime Puanı 6 Yer İstanbul 3 Tem 2009 #7 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) hayırlısı olsun Aytuğ...
A acaglar Kamp II Mesajlar 244 Tepkime Puanı 2 Yer İstanbul 9 Tem 2009 #8 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) güncel. Fiyat gezenbilir'e özel 26.000 e düşmüştür.
Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) güncel. Fiyat gezenbilir'e özel 26.000 e düşmüştür.
S skmg Ana Kamp Mesajlar 52 Tepkime Puanı 0 20 Ağu 2009 #9 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) bu guzel araci epeydir takip ediyorum, aytug bey guncellememis ama sahibinden'de fiyati 25'e kadar indirmis. bana kismet olamayacak gibi ama hayirli satislar, hakkini verecek birisi alir umarim.
Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) bu guzel araci epeydir takip ediyorum, aytug bey guncellememis ama sahibinden'de fiyati 25'e kadar indirmis. bana kismet olamayacak gibi ama hayirli satislar, hakkini verecek birisi alir umarim.
ömrümü7ler ...BARATOĞLU... Mesajlar 1,728 Tepkime Puanı 1 Yaş 44 Yer İstanbul 20 Ağu 2009 #10 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) alanada satanada hayırlı olsun.
B BolbuzJack Zirve Mesajlar 1,690 Tepkime Puanı 5 31 Ağu 2009 #11 Ynt: Satılık 99 Model Land Rover Discovery II (SATILDI) Satılmıştır, ilan silinebilir