satilik aksesuar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan oguzhan3434 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 111
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,613

Etiketler
Ynt: satilik aksesuar

suziki veriyo mecnun abi fiyatida fazla bana gore o sebeple olmuyo :smiley:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ynt: Satilik Aksesuar

mecnunbalci' Alıntı:
yahu suzuki mi demeyin. zaten kiadan yana ucundan döndük. takas tekliflerimiz devam edecek.

Japon iyidir mecnun. sıkma canını. o videolar işin espirisi. japon un bakımını yap yolda kalmazsın. o videoda gördüklerin bakımı yapılmamış suzukiler.

mecnun 3-5 arama arabanı sat oğuzhanın arabasına ben bindim. arazi dede gördüm yolda da.
Gerçekten diri bakımlı araba. Zaten bakımlarını bahçeşehir Birlas da yapıyordu. Oraya telefon açıp bile araba hakkında bilgi alabilirsin. Arabayı ve oğuzhan ı o derece iyi tanıyor servis....

ben ona özel mesajda da dedim zaten senin aracı karşılamaz benim araç diye. dediğin gibi diri görünüyor. benim araç da samurailer arasında en dolusu. sahibindende 22500 yazanlar var. benimki kadar dolu da değil. bende 19000 yazdım. piyasaya göre fiyat yani. bir an önce satılsın da ya grand ya kare kasa bir şey alayım dedim. beklemedeyiz. bayrama kadar bir şey çıktı çıktı. yoksa ben adıyamandan ankaraya, ankaradan fethiyeye, sonrada geri adıyamana 3200 km yol yapacağım. o yolu samurai ile yaptıktan sonra satmaya da gerek yok. zaten km ye uzun yolda 23 kuruş, virajlı yokuşluda 28-30 kuruş yakıyor. su çıkmadı ya binerim ne yapalım. nasip diyelim bekleyelim.

Ynt: satilik aksesuar

burakuysal' Alıntı:
İnsanın içi gidiyor bu kadar güZel araba bu fiyata. Alacak olan çok şanslı.

gecen birisi icin gittik ikitelliye 3-4 saat incelediler araci arabadaki tek kusur direksiyon amortisoru dediler 150 liraymis oda lastik buyuk oldugundan zorlandigi icin normale gore cabuk eskiyo dediler.tek masrafi bu aracin suan.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR