Satılık Araçlardaki Geyik İlanlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,387

diablo2barbar

Sana vereceğim tek akıl; aklın varsa tek takıl...
Yer
ankara
pazarlık aracın başında yapılır gereksiz yere ne olur kaça biter şu para olurmu diye kendinizide benide üzmeyin 10 yaşında 235000km de muaynesi 06,07,2011 tarihinde yapıldı pazarlıksız son fiyat

Etiketler
Ynt: Satılık Araçlardaki Geyik İlanlar

tertemiz toyota ülücüler aramasın lütfen

........vaz gecdim eski fiyat işine gelen alsın ..............

...........arkadaşalr Arkadaşlar arabam 1991 model olup ........ tüpü ruhsata işlidir fakat tüpün kulanım tarihi dolmuşdur .....MAİNESİ BİTMİŞDİR 20 05 2011 tarihine kadar gecerlidir ..............yani bitmiş ..........tipi L 423 olarak geciyor ruhsatda......... arabayı yapan usta GALERİCİ İŞİ yapmış RESİMLERİNDE GÖRÜKDÜĞÜ gibi KAPILARI AYARLANACAK...... KASA TEMİZ CÜRÜK CARIK YAMUK YUMUK bir yeri yok ama gecmişde DEGİŞENİ varmı diye sorma muhakkak olmuşdur 25 YAŞINDA ARABA ..... nenemim ........ bile degişen parcası oldu .............. 1991 model araba ........ ben böle aldım bu şekilde satıyorum merkesi kilit alarım taktırdım yürüyeni güzel DEGİL ufak CEKME var sedece birde taşlı yollarda TAKUR TUKUR ÖNDEN ses geliyor tekerleklerden ama nerden geliyor bilmiyorum asfat yolda belli olmuyor köy yoluunda belli oluyor..........DEGİŞENİ VAR MUHAKAK ARACIN MASRAFI VAR BEYLER 1991 model araba araba bu ... 0535 4763380 ilhanyılmaz ................. ...............AMA ÖNCE PEŞİN SATILIKDIR olmazsa .TAKAS OLUNUR ..............Fakat takas degeri 5 milyardır neden cünkü milet 3 milyarlık arabasına 5 milyar isdiyor sorun burda .....................saygılarımla

GİDİP ŞAHİN ALACAĞINA GEL ADAM GİBİ BİR SİENA AL

ADAM GİBİ HOROZ TÜRKİYEDE VE DÜNYADA TEK........................

TÜRKİYEDE VE DÜNYADA TEK.....

O BİR HOROZ

O BİR KABADAYI

O BİR HOROZLARIN PADİŞAHI

O BİR BRAHMA

DÜNYANIN EN GÖSTERİŞLİ VE İRİ HOROZU

YÜRÜYÜŞÜYLE BAKIŞIYLA ENDAMIYLA HERKESİ KENDİNE HAYRAN EDİYOR.

BU ÇOK SEVDİĞİM HOROZUMU SADECE VE SADECE LÜX TATİL KÖYÜNE VE VEYA HAYVANAT BAHÇESİNE VEYADA

İYİBİR İŞ ADAMINA YADA KIYMETİNİ BİLECEK BİR İNSANA SATILIKTIR.

...4 ADET TAVAN LAMBALARI YENİLENDİ VE SEPETİN ÜZERİNDE GERİYE ÇEKİLDİ. ÇİFT KADEMELİ ANAHTARLIDIR 2 VEYA 4 'Ü BERABER YANAR. İSTEDİĞİNİZ YÜKÜ KOYABİLİR ÜSTÜNE ÇIKABİLİRSİNİZ,..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

SON KONULAR