berk
"DEFENDER" is the sign of the sick mind :)
Herkese selamlar.
Uzun suredır bırlıkte oldugum bırıcık oglumu satısa cıkardım acelem yok yenı bır proje yapmayı dısco II V8 yada Td5 dusunuyorum aramızda tabıkı ındırım olacaktır saygılarımla
berk
[SIZE=78%]sorunsuz, gunluk kullanılan,full+full herseyiyle garantili DEFENDER.. lütfen hurdalarla karıstırmayın abuk subuk msj atmayın..[/SIZE] düz dizel.
Ön vinc Brıtpart 9,800 lbs
Celık Tampon
Celık Bull Bar
Çelik Ön Karter Koruma ( yenı yaptırdım takmadım daha )
Delphın Gazlı dıreksıyon Amortısoru
Hella Sisler
Dalkıran Teller
Snorkel
Üst portbagaj ( ön tampon , portbagaj ve bullbar özel yapım Zafer Bager yapımı )
Üstte 4 Ad Hella Sısler
Motor yenı yapıldı ( Zafer Bager )
Hidrolık Dıreksıyon ( Pompası 5,20 den alınma dıgerlerıne gore cok daha hafıf )
Alt tarafta degısenler
Burç takımı Pollybrush takımlarla degıstırıldı
Ön arka şaftlar degıstı keceler şanzımanın kecelerı hersey 0 landı ( vuruntu yok 1 gr yag damlatma yok )
Önlere zırhlı akreplerın agır hızmet yukseltılmıs +2 ınch helezonları konuldu
Arkaya yukseltılmıs +2 Bearchmark ın helezonları konuldu
4 ad +2 Britpart gazlı amortısorler
Ön akisler bearchmark agır hızmet akislerle degıstırıldı
Ön farlar degıstırıldı
Agır hızmet rot kolları ve rot başları
Dıreksıyon rotıl kıtı ınglızle degıstırıldı ( yukseltmeye baglı olan yolda gezme ortadan kalktı cok stabıl )
Orijinal Boost Alumınyum jantlar
30mm faturalı flanş
Insa Turbo tractıon track çamur ve kar lastıgı %80 off road 235*85*16 ( %80 durumda 5. Stepne hıc kullanılmamıs )
Eskı sac jantlar duruyor
Yenı Stepne tasıyıcı, yenı mazot deposu
Morotrda trıger kayısından contalarına enjektorlerden kapak contalarına mazot pompasına kadar herrsey degıstı faturaların hepsı var
Şanzımanda 0 sorun arazı sanzımanda fln hıc sıkıntı yok
Hava fıltrelerını yag fıltrelerını fln saymıyorum
Kapı ıclerı ve motor kaputu ses ve ısı yalıtımı orjınal Land Rover paspaslar ses ve ısı yalıtımlı ( şaft tunelı ve vıtes korugu ses ve ısı ızolasyonu yapıldı orjınal dosemesı alındı ( %80-90 ses kesıldı )
Orjınal kalorıferı atıldı yerıne çorum kalorıferı takıldı muhtesem ısıtıyor
Telsız ( aselsan cobra ) ve antenı
Ingıltereden gelen dıjıtal led gostergeler ( motor ısı,voltmetre,devır,yag basıncı )
105 amper yenı aku
2011 model kolçak ( ingiltereden getırttım )
Ekstraları saymıyorum ( hı-jack krıko,benzın bıdonu,balta,kurek, yedek parcalar, ingıltereden gelen stepne kapagı )
Alınıpta takamadıgım parcalar
Td5 tıpı yenı tıp arka stoplar lambalar, ingıltereden getırttıgım ön gögus ve dugmeler en ufak ayrıtılarına kadar getırttım dugmelerın stıckerlarına kadar ,slovakyadan ısıtmalı ayna pedlerı geldı ( ayna ısıtması ), Pioneer teyp ( ıpod kontrollerını usa dan getırttım ) sony kapı hoperlorlerı, lg mid hoperlorler, yenı model td5 tıpı gosterge tablosu,iç dıs ısı gostergesı çinden getırdım
Merkezi kilit, alarm
Tabıkı gezenbılıre pazarlık payı var resımler de ekde
Uzun suredır bırlıkte oldugum bırıcık oglumu satısa cıkardım acelem yok yenı bır proje yapmayı dısco II V8 yada Td5 dusunuyorum aramızda tabıkı ındırım olacaktır saygılarımla
berk
[SIZE=78%]sorunsuz, gunluk kullanılan,full+full herseyiyle garantili DEFENDER.. lütfen hurdalarla karıstırmayın abuk subuk msj atmayın..[/SIZE] düz dizel.
Ön vinc Brıtpart 9,800 lbs
Celık Tampon
Celık Bull Bar
Çelik Ön Karter Koruma ( yenı yaptırdım takmadım daha )
Delphın Gazlı dıreksıyon Amortısoru
Hella Sisler
Dalkıran Teller
Snorkel
Üst portbagaj ( ön tampon , portbagaj ve bullbar özel yapım Zafer Bager yapımı )
Üstte 4 Ad Hella Sısler
Motor yenı yapıldı ( Zafer Bager )
Hidrolık Dıreksıyon ( Pompası 5,20 den alınma dıgerlerıne gore cok daha hafıf )
Alt tarafta degısenler
Burç takımı Pollybrush takımlarla degıstırıldı
Ön arka şaftlar degıstı keceler şanzımanın kecelerı hersey 0 landı ( vuruntu yok 1 gr yag damlatma yok )
Önlere zırhlı akreplerın agır hızmet yukseltılmıs +2 ınch helezonları konuldu
Arkaya yukseltılmıs +2 Bearchmark ın helezonları konuldu
4 ad +2 Britpart gazlı amortısorler
Ön akisler bearchmark agır hızmet akislerle degıstırıldı
Ön farlar degıstırıldı
Agır hızmet rot kolları ve rot başları
Dıreksıyon rotıl kıtı ınglızle degıstırıldı ( yukseltmeye baglı olan yolda gezme ortadan kalktı cok stabıl )
Orijinal Boost Alumınyum jantlar
30mm faturalı flanş
Insa Turbo tractıon track çamur ve kar lastıgı %80 off road 235*85*16 ( %80 durumda 5. Stepne hıc kullanılmamıs )
Eskı sac jantlar duruyor
Yenı Stepne tasıyıcı, yenı mazot deposu
Morotrda trıger kayısından contalarına enjektorlerden kapak contalarına mazot pompasına kadar herrsey degıstı faturaların hepsı var
Şanzımanda 0 sorun arazı sanzımanda fln hıc sıkıntı yok
Hava fıltrelerını yag fıltrelerını fln saymıyorum
Kapı ıclerı ve motor kaputu ses ve ısı yalıtımı orjınal Land Rover paspaslar ses ve ısı yalıtımlı ( şaft tunelı ve vıtes korugu ses ve ısı ızolasyonu yapıldı orjınal dosemesı alındı ( %80-90 ses kesıldı )
Orjınal kalorıferı atıldı yerıne çorum kalorıferı takıldı muhtesem ısıtıyor
Telsız ( aselsan cobra ) ve antenı
Ingıltereden gelen dıjıtal led gostergeler ( motor ısı,voltmetre,devır,yag basıncı )
105 amper yenı aku
2011 model kolçak ( ingiltereden getırttım )
Ekstraları saymıyorum ( hı-jack krıko,benzın bıdonu,balta,kurek, yedek parcalar, ingıltereden gelen stepne kapagı )
Alınıpta takamadıgım parcalar
Td5 tıpı yenı tıp arka stoplar lambalar, ingıltereden getırttıgım ön gögus ve dugmeler en ufak ayrıtılarına kadar getırttım dugmelerın stıckerlarına kadar ,slovakyadan ısıtmalı ayna pedlerı geldı ( ayna ısıtması ), Pioneer teyp ( ıpod kontrollerını usa dan getırttım ) sony kapı hoperlorlerı, lg mid hoperlorler, yenı model td5 tıpı gosterge tablosu,iç dıs ısı gostergesı çinden getırdım
Merkezi kilit, alarm
Tabıkı gezenbılıre pazarlık payı var resımler de ekde