Herkese selamlar.
Uzun suredır bırlıkte oldugum bırıcık oglumu satısa cıkardım acelem yok yenı bır proje yapmayı dısco II V8 yada Td5 dusunuyorum aramızda tabıkı ındırım olacaktır saygılarımla
berk
[SIZE=78%]sorunsuz, gunluk kullanılan,full+full herseyiyle garantili DEFENDER.. lütfen hurdalarla karıstırmayın abuk subuk msj atmayın..[/SIZE] düz dizel.
Ön vinc Brıtpart 9,800 lbs
Celık Tampon
Celık Bull Bar
Çelik Ön Karter Koruma ( yenı yaptırdım takmadım daha )
Delphın Gazlı dıreksıyon Amortısoru
Hella Sisler
Dalkıran Teller
Snorkel
Üst portbagaj ( ön tampon , portbagaj ve bullbar özel yapım Zafer Bager yapımı )
Üstte 4 Ad Hella Sısler
Motor yenı yapıldı ( Zafer Bager )
Hidrolık Dıreksıyon ( Pompası 5,20 den alınma dıgerlerıne gore cok daha hafıf )
Alt tarafta degısenler
Burç takımı Pollybrush takımlarla degıstırıldı
Ön arka şaftlar degıstı keceler şanzımanın kecelerı hersey 0 landı ( vuruntu yok 1 gr yag damlatma yok )
Önlere zırhlı akreplerın agır hızmet yukseltılmıs +2 ınch helezonları konuldu
Arkaya yukseltılmıs +2 Bearchmark ın helezonları konuldu
4 ad +2 Britpart gazlı amortısorler
Ön akisler bearchmark agır hızmet akislerle degıstırıldı
Ön farlar degıstırıldı
Agır hızmet rot kolları ve rot başları
Dıreksıyon rotıl kıtı ınglızle degıstırıldı ( yukseltmeye baglı olan yolda gezme ortadan kalktı cok stabıl )
Orijinal Boost Alumınyum jantlar
30mm faturalı flanş
Insa Turbo tractıon track çamur ve kar lastıgı %80 off road 235*85*16 ( %80 durumda 5. Stepne hıc kullanılmamıs )
Eskı sac jantlar duruyor
Yenı Stepne tasıyıcı, yenı mazot deposu
Morotrda trıger kayısından contalarına enjektorlerden kapak contalarına mazot pompasına kadar herrsey degıstı faturaların hepsı var
Şanzımanda 0 sorun arazı sanzımanda fln hıc sıkıntı yok
Hava fıltrelerını yag fıltrelerını fln saymıyorum
Kapı ıclerı ve motor kaputu ses ve ısı yalıtımı orjınal Land Rover paspaslar ses ve ısı yalıtımlı ( şaft tunelı ve vıtes korugu ses ve ısı ızolasyonu yapıldı orjınal dosemesı alındı ( %80-90 ses kesıldı )
Orjınal kalorıferı atıldı yerıne çorum kalorıferı takıldı muhtesem ısıtıyor
Telsız ( aselsan cobra ) ve antenı
Ingıltereden gelen dıjıtal led gostergeler ( motor ısı,voltmetre,devır,yag basıncı )
105 amper yenı aku
2011 model kolçak ( ingiltereden getırttım )
Ekstraları saymıyorum ( hı-jack krıko,benzın bıdonu,balta,kurek, yedek parcalar, ingıltereden gelen stepne kapagı )
Alınıpta takamadıgım parcalar
Td5 tıpı yenı tıp arka stoplar lambalar, ingıltereden getırttıgım ön gögus ve dugmeler en ufak ayrıtılarına kadar getırttım dugmelerın stıckerlarına kadar ,slovakyadan ısıtmalı ayna pedlerı geldı ( ayna ısıtması ), Pioneer teyp ( ıpod kontrollerını usa dan getırttım ) sony kapı hoperlorlerı, lg mid hoperlorler, yenı model td5 tıpı gosterge tablosu,iç dıs ısı gostergesı çinden getırdım
Merkezi kilit, alarm
Tabıkı gezenbılıre pazarlık payı var resımler de ekde