satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sercan34_34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,676

sercan34_34

Ana Kamp
herkese slm aranıza yeni katıldım herşey 5 sene önce başladı işyerinden bir arkadaşım bu araçlarla beni tanıştırdı ve olanlar oldu ama henüz cesaret edip bir cj sahibi olamadım ama bu kez kararlıyım ve tam olarak ne istediğimi biliyorum ancak fazlasıyla bilgi eksikliğim var düşük fiyata alıp kendim toplamaktan yanayım ama dediğim gibi bilgi eksikliğim çok fazla bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok faydanız olur tşk

Etiketler
Ynt: satılık cj 6 veya 7 8 arıyorum

fazlasıyla bilgi eksikliğinizin olduğunu belirtmişsiniz bundan dolayı sizin toplu bir CJ almanız daha mantıklı.
illa da toplamak istiyorum derseniz benc bu ikinci CJ niz olmalı. araç toplamak için aracı iyi tanımak bence şart.
şimdiden hayırlı olsun. (not : CJ bir virüs gibidir şimdiye kadar tedavisi bulunamadı ;) )

sercan arkadaşım öncelikle aramıza hoş geldin
belliki sende cj sevdasına tutulmuşşun tez elden bir cj edinmeni dilerim
öncelikle ihtiyaçlarını gözönüne alarak tam olarak kafanda bir model belirlemeni tavsiye ederim
öncelikle boy ve külon
sadece arazimi yoksa şehiriçi kullanılacak göndelik bi araçmı?
offroadmı yapacaksın doğaylamı bütünleşeceksin ?
offroadsa nakadar offroad?
nakadar kamp ekipmanını yanına alacaksın?
bu kırıterleri cevaplarsan sana seçmen gereken araç konusunda daha kolay yardımcı olabiliriz
bir cj kullanıcısı ve fanatigi olarak kesinlikle bu işe bir enkaz alarak girmeni tavsiye etmem neden dersen bu mantıkla yolaçıkanların sonu hep hüsran olmuşdur forumu incelersen bu konuda yazılmış çüzilmiş tonlarca hikaye var
herşeye ragmen düşünmek yolun yarısıdır aramıza hoşgeldin dogru adresdesin seninleyiz

bahsettiğiniz gibi bu bir ( sevdamı virüsmü ) bi kere gönlümüz kaydı off roadmı gündelikmi konusuna gelince genelde gündelik ama cj siz vs..arazi olmaz heralde aracın boy ve kilosuna gelince bu sevda aslında cj 8 le başladı ancak cj 8 biçimlendirmek ve doldurmak biraz maliyetli olucağını düşünüyorum tabi 8 lerin fiyatlarıda malum diğerlerine göre biraz daha pahalı yazdığım gibi bu aracı ben genelde gündelik kullanmayı düşünüyorum vede ailemle biraz geniş olması avantaj olduğunu düşünüyorum tabi görüntü açısındanda büyük iri olması aracın popülesini artırıyor tercihim 6 ve 7 yana ama sonuçta cj bu benim için hepsinin ayrı bi güzelliği var cj olsunda :smiley:

yazdıklarınızdan çıkardıklarım kesinlikle aracınız cj 8 olmalı
öncelikle çok iyi araştırıp yapılıhazır bir araç edinmenizdir kesinlikle yavaş yavaş taplarım mantıgıyla hareket etmeyiniz bütcenizi belirleyip en derli toplu aracı alın derim bu kırıterlerde bir araç 15 bin ila 25 bin arasında bi rakama binicisine gider herzamanda alıcı bulur
şöyle düşünün 5 bine bir cj aldınız ki bulamassın imkansız bulduk varsayalım ne oldugu bilinmez en küçük rakamlarla hesaplayalım
3 bin boya kaporta
2 bin lastik jant
2 bin mekanik bakımı
1 ıvır zıvır
2 aksesuar
1 vinç
bu liste uzarda gider bu rakamlar minumum rakamlar unutma sadece lastikde alabilirsin 2 bine dikkat et
araç kaça geldi şekil A hesap ortada bumasrafları senin yerine yapmış bi arkadaşın aracı mutlaka daha hesaplı gelir sana

bu araccı 3750 kadar indirdim eksikleri motor yağı suyu karıştırıyor ama en önemlisi araç willys 1942 doğrumu olur yannışmı olur bilmiyorum bir önceki sahibi koportasınını toplamış ancak araç wragler görünümünde dolayısıyla şasi nosu beni düşündürüyor[attachment=1][attachment=1]

3_image_for_silan_2493437_800x600.jpg

yapacagın enbüyük hata olur bu araç bence zaten bu cj deyil 1974 mod üzeri cj iş yapar bunu unutma
wranglerle uzaktan yakından alakası yok emin ol

becede en doğrusuda bu araçtan uzak durmak bu arada kırıter 74 model ve üstümü vede kesinlikle cj olmasımı ?

açıkçası 10.000 bu arada nası ayırd edebiliriz ruhsattaki bilgiler bize yardımcı olrmu yoksa illaki bi cj ustasının görmesimi gerekir

10.000 tl cok iyi bir araba beklemen bence hayal olur ama fiziği düzgün yürürü iyi bir araçıda rahatlıkla bulabilirsin bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,109
Kayıtlı Üye Sayımız
166,839
Kaydolan Son Üyemiz
Planiket

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.