Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
önce ne halde bakayımda 1 senedir ne gördüm nede son halini biliyorum halini durumunu göreyimde ona göre derim bişe hatta kırılıp dökülmüşse onada yapacak bişe yok )
resimlerini çekip yüklerseniz çok iyi olur aracım bu[attachment=1][attachment=1][attachment=1][attachment=2] aradığım hardtot modelide siyahtaki umarım sizdeki aynısıdır
kırmızı araç içinse bence aracın ölçüsüne göre döktürmenle alıp bişe yapman arasında pek bir fark olacağını düşünmüyorum acıkcası ve hatta aracına göre yaptırısan cok daha faydalı olur muhtemelen ikiside aşşa yukarı aynı maliyeti bulacakdır sana ama aracına göre döktürürsen en azından köşeleri istediğin gibi yapar ön tarafı ile istediğin gibi şekil verebilirsin en boy milimi milimine uyar böylece
numaram latta yazıyo pazartesi hatırlatın bana en kötü ihtimal 2 dükkan yanımda fiberci var ona gider sorarım araç eni boyu normal öçlülere yakınsa en azından kalıp cıkarması kolay olur cj7 den cıkartılır en yakın olarak ona görede kendiniz konuşursunuz kaça olur ne zamana olur diye