satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sercan34_34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,132
Ynt: satılık cj 6 veya wrangler hardtop arıyorum

cj6 dan cıkma olan işie yaramaz hale gelmiş malesef ama isterseniz aracın ölçülerini ölcün cj7 göre var

Etiketler

açıkçası araç willys ama bir önceki sahibi toplamış hatta aracın ön panjur falan wragler şuan araç cj 7 uygun gibi duruyo

bencede şanlısınız cünki kapı modeli hiç sizi yormaz neyse siz ölçüleri alın uzunluk olarak gerisi kolay :smiley:

ünal kardeş ben bu aracı açıkçası almak üzereyim anlşma yaptık gibi ama kupa beni fazlasıyla düşündürüyor şase numarası uygun olmamaması gibi bi durum olabilirmi olursa şayet muaynede sıkıtı olur ve muayneden geçmez gerçi aracın 1 sene muaynesi var bu konuyla ilgili bilgin varmı

şase numarası tutmazsa en fazla itü ye yollarlar ordan numarası ile onay alırsın öyle gecer muayeneden

alınan no ruhsata işlenmesi gerekicekmi ? yani her muaynede veya çalınma gibi durumlarda sorun olabilir bu arada hardtopun fiyat nedir :smiley:

Ynt: Satılık Cj 6 Veya Wrangler Hardtop Arıyorum

İstediğiniz siyah araçtaki aynı hardtop ayrıca benimki cam tavanlı.

20140704_202506.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.