satılık cj şnorkel.imalattan

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zeynelyesilbas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,379

zeynelyesilbas

----^^çalışan makina kurcalanmaz^^---
Yer
elbistan
imallattan halka direk ...arkadaşlar cj lerimize şnorkel imal etmiş bulunuyoruz.çok yakışıklı oluyorlar.şnorkelimiz çok hoş ve orjinaldir.resimler yarın akşama yüklerim aracın üzerine takılacak yarın tüm aşamalar tamm.birde tekere takılan basamak ve tavan üzeri çadır imalatıda yapılacak hafta içinde onların resimleride gelecek.katlanır kürek ve katlanır kazma da sırada.(sabit kürek ve kazma)...fiyatlar çok ama çok uygun olacak bu ilk partideki malları kaçırmayın bence.ilerde yoğunluktan uygun olmaya bilirler.saygılarımla.yan-- basamaklar 40 tl --..şnorkel fiyatı 250.00 tl... çadır bittikten sonra fiyat belli olacak çok düşük karla verilecek ürünler. ii formlar diliyorum arkadaşlar---fiyatta indirim yapya çalışacağım elimden geldiğince.

Etiketler
Ynt: satılık cj şnorkel.imalattan

,

030520083660.jpg

030520083661.jpg

030520083665.jpg

030520083666.jpg

030520083667.jpg

umarım bu eleştirime kızmassınız ama cj karakterine çok ters bir çalışma olmuş
çalışmalarınızda başarılar dilerim

emeğe saygım sonsuz ciddi de bir emek var ama bu snorkel CJ ye yakışmamış
cj yumuşak ve yuvarlak hatları olan bir kaportaya sahip snorkel ise çok geometrik köşeli yapılı bundan dolayı uyuşmamış (affınıza sığınarak yorum yapıyorum inşallah kızmazınız)

valla ben çok keyif alarak yaptım ve çokta hoş oldu.bence.zevkler tartışılmaz.isteyene çizime dayalı snorkel yapabilirim.saygılarımla iiformlar
.

selamlar. ben de aylardır cj5 şinorkeli arayanlardanım onun için bu tür konuları yakından takip ediyorum. Sizin emeğiniz, bu konudaki cesaretiniz sitedeki üstadların güzel fikirleri ile eminim ki daha güzel çalışmalar çıkacak. Emeğinize sağlık iyi çalışmalar.

araç harika... yapılan emek ve sarfedilen zaman herzaman değerlidir. zevkini çıkarmanız dileğimle. Bende böyle bi uygulama yaptım...

şnorkel=Kia Ceres
hava fitlresini yağlı yaptım suda geçişlerde ve emişte daha iyi suzmesi için.

08032012935.jpg

09022012907.jpg

snorkeli aracın diğer aksesuarları gibi krom kaplama yapmayı düşünüyorum nasıl olur acaaba ?:D

bence güzel olur. =) birde biraz estetik katarsanız güzel olur mesela üstüne profil gözükmesin diye oval yarı yuvarlak boru keslip koyulabilir belki bilemem ne olur.

huseyin43' Alıntı:
bence güzel olur. =) birde biraz estetik katarsanız güzel olur mesela üstüne profil gözükmesin diye oval yarı yuvarlak boru keslip koyulabilir belki bilemem ne olur.
evet onu en baştan beri zikrediyorduk ama vrangler modeline benzesin diye böle yaptık.ikinci aşamada onu uygulayacağız .birde krom kaplama yaptıracağız bakalım öle nasıl olacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,058
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
emrekolsz

Çevrimiçi üyeler