Satılık cj5 Benzersiz Masrafsız Yapılı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,832

jan

Kamp III
Yer
Ankara
Cj5 1979 model aracımı satıyorum 260.000kmde

Aracımın özellikleri ; orjinal besttop tente, mangels jant 10 inç, 33x12.5x15 maxxis lastikler

şapkali akis dana 44 dif. özel yapım ön tampon vinç yeri hazırdır

hidrolik direksiyon önler disk fren orjinal motor 4.2

orjinal şanzıman 3 ileri arazisi faal durumda

diktirme bikinisi mevcut deri koltuklar sudan etkilenmez

LPG li ruhsata işlidir

TÜVTÜRK DEN ONAYLI 2011 KADAR MUYANESİ VARDIR

Fiyatı:15.500tl pazarlık vardır tel:05323575600

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

cj5.jpg

adsız3.jpg

adsız.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık cj5 Benzersiz Masrafsız Yapılı

Hayırlısı olsun Can. Ne o, neden satıyorsun? daha yeni almamışmıydın?

Ozan'dayken de benim en beğendiğim arabalardandı. Durumum müsait olsa ben alırdım aslında ama...

dün zj ile karda biraz oynadık ama ben cj'yi dilimden düşürmedim ne kadar rahat geziyodum cj ile atlayıp zıplıyoduk her yere girip cıkıyodum ufuk abinin cj'sinin peşinde rahatca geziyodum, şimdi ufuk abi ceke ceke götürüyo beni :D saka bir yana zj de güzel ama cj nin yerini hiç bişey tutmuyo

ozanyur' Alıntı:
dün zj ile karda biraz oynadık ama ben cj'yi dilimden düşürmedim ne kadar rahat geziyodum cj ile atlayıp zıplıyoduk her yere girip cıkıyodum ufuk abinin cj'sinin peşinde rahatca geziyodum, şimdi ufuk abi ceke ceke götürüyo beni :D saka bir yana zj de güzel ama cj nin yerini hiç bişey tutmuyo
Doğru sölüyosun Ozan cj den başka 4x4 tanımam her yere çıkar hiçbir yerde kalmaz,kalır ama sadece parça kırana kadar

mesaj atmışken bari güncel diyelim

can ne zaman cj aldın da satıyorsun, hayırlı satışlar diyeyim bari :smiley:

wastiee' Alıntı:
can ne zaman cj aldın da satıyorsun, hayırlı satışlar diyeyim bari :smiley:
Alalı oldu biraz geniş arabaya geçicem buna sığamadım dört dörtlük bir araç ama ailede kullanamıyo

sadece bu neden den dolayı satıyorum aracı bilen bilir acil 15.000tl dir iyi günler

bam bam' Alıntı:
Doğru sölüyosun Ozan cj den başka 4x4 tanımam her yere çıkar hiçbir yerde kalmaz,kalır ama sadece parça kırana kadar

mesaj atmışken bari güncel diyelim

bikere parça kırdım ondada ön şaftın mafsalı kırılmış indim söktüm devam :D
arka dif 75 lerde çıkan dana 44 arazide süper asfaltdada fena değil 140 a rahat çıkar.
motor cj 8 motoru sanırım standart cj 5 motorlarından daha güçlüymüş kısa kol falan diyolar.
şanzımanlar motor difler hepsi yapılıydı en son ayna mahruti değiştirmiştim gecen sene.
kilit falan yok ama gerekde yok :D
hafta sonu zj ile karda gezdik biraz, Ufuk abi gaz vermese çoğu yere girmeye bile cesaret edemezdim. bütün gün cj cj diye dolastım ortalıkda cj nin tadı çok başka

Diğer satılıkta olan ilanları resim yükleyemedim kusura bakmayın altda açıklama yaptım

helle 3000 sis farı İlan no:36793952

fiyatı 200 tl

Jerry Can benzin bidonu sıfır ayarında İlan no:36795514

Fiyatı 70 tl

RC uzaktan kumandalı araç İlan no:36796401

Fiyatı 400 tl

resim yüklemede yada sistemde sorun var bunları ayrı ayrı açmak isterdim ama çok denedim olmadı resimleri isteyen ya maişl yolu ile yada

sahibinden ilan noları verildi zaten

Araç için iç fotoları yada başka foto isteyen olursa yine mail yolu ile ulaştırabilirim iyi günler

bam bam' Alıntı:
Diğer satılıkta olan ilanları resim yükleyemedim kusura bakmayın altda açıklama yaptım

Jerry Can benzin bidonu sıfır ayarında İlan no:36795514

Fiyatı 70 tl

RC uzaktan kumandalı araç İlan no:36796401

Fiyatı 400 tl

resim yüklemede yada sistemde sorun var bunları ayrı ayrı açmak isterdim ama çok denedim olmadı resimleri isteyen ya maişl yolu ile yada

sahibinden ilan noları verildi zaten

Araç için iç fotoları yada başka foto isteyen olursa yine mail yolu ile ulaştırabilirim iyi günler

Güncelll

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,952
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR