KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Vefik arkadaş hayırlı olsun.Bu Ankara'daki araçlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim. (Model Yılı , Km , Fiyat konsunda ) Birde ulaşılabilecek telefon nosu felan olursa iyi olur.Tekrar hayırlı olsun.
Tüm güzel mesajlarınız için tekrar teşekkür ederim
Ankara'daki Bu araçlarla ilgili verebileceğim bilgi çok yüzeysel olsada size bir fikir verecektir. Araçların yanlış hatırlamıyorsam ikiside 98 model 300 Tdi. Bir tanesi 400.000 Kmdeydi galiba. Ancak ben ordayken bazı evrak işlemlerinin henüz bitmemiş olmasından bahsediyorlardı. Araçlar çok güzel ve temiz. Araç konusunda çok profesyonel değilim ama çokta amatör değilim. Bana oldukça iyi durumda geldiler. Özellikle mesela ön konsolları dikkatimi çekmişti çok temizdi çizik bişe yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam lastiklerde iyi durumdaydı. Ama benimkiler dediğim gibi üstün körü bilgi. Aşağıda Yaşar abi'nin numarasını yazıyorum..
YAŞAR ERKAN: 05383312305
SAYGILARIMLA
Not: Yakında araç hikayemin başlığını sizlerle paylaşıcam
Hayırlısı olsun İrfancım, bakarsın satmam belli mi olur, ama durum şu an için böyle, kararımdan dönmeden alan çıkarsa satıcam. Kendime zaman verdim dur bakalım ne olacak.
Alan güzel bir araç aldı, satan yeni projesine zaman geçirmeden başlayacak.
Forum içinde satılması çok sevindirici.
İnternet ilanlarında bir sürü garip insanla muhattap olmadan bu şekilde olması çok iyi oldu.
Her ikinizi için de hayırlı olsun.