KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Eyvallah sağolasın Serhat kardeşim
Kayınvalide gittiğinden beri eve kapandık, hanımı evde bebekle yalnız bırakamıyorum..
20 marttan itibaren tekrar yeşil sahalara döneceğim inşallah
Yakınlarda bir LR buluşması olursa görüşürüz tekrar inşallah.
Eyvallah sağolasın Serhat kardeşim
Kayınvalide gittiğinden beri eve kapandık, hanımı evde bebekle yalnız bırakamıyorum..
20 marttan itibaren tekrar yeşil sahalara döneceğim inşallah
Yakınlarda bir LR buluşması olursa görüşürüz tekrar inşallah.
KM göstergesinin üsten içe bakan kısımda havalandırma kanalları var, KM gösterge panaelini söküp içten o kanallara denk gelecek şekilde BEYAZ LED koyduk, benim elektriçide daha önce den başka amaçlar için hazırlanmış 3 erli şekilde birbirine bağlı 3 parça şeklinde LED koyduk,yapıştırdık. Parklara bağladık. İlk yaktığımızda ışık çok fazla geldi, bende tekrar uğraşmamak için dışardan anlaşılmayacak şekilde, KM gösterge panelinin montajını yaptıktan sonra, dışardan LED lerin üzerini turuncu renginde bant çektim. Hem ışığın gücünü azaltmış olduk, hemde turuncu bir renk vermiş olduk. Fotoğraflarda LED ler görünüyor, fakat direksiyona oturduğunuz da bunları siz görmüyorsunuz, yani gözünü almıyor.
Gerçekten anlamıyorum şimdiye kadar nasıl satılmadı, senin aracın sadece koltukları yeter. Demekki bazıları boş konuşyor, defender alcam şöyle yapacam böyle yapacam.... Al abi gül gibi araba. Ama olmazzz ölmüş arıyoruz ölmüş.....