KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar ,
A dan Z ye özenle toplanmış , kuru şase ile işe balanmış , yenilenmedik bir yeri kalmamış çok temiz Defender 1987 düz dizel motorlu aracımı satıyorum. İki defenderim var buna sanırım biraz fazla fiyat istediğim için satılmadı fiyatı 26.500 e düşürdüm .Maliyeti 43000 tl civarındadır. En ufak bir sorunu yoktur.[attachimg=1][attachimg=2][attachimg=3]
Orijinal hidrolik direksiyon sistemi sıfır olarak takılmıştı . ilan :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-cok-temiz-defender-110-sw-103087147/detay
Aracınız görsel açıdan çok diri gözüküyor. Hayırlı satışlar dilerim. Defender satışları, soruları, artıları, eksilerini takip ediyorum. Kısacası alıcı değil bakıcıyım şimdilik.
Ben de yeni üye olarak, bir 110'luk bir Defender satın almayı düşünüyorum fakat benim elimdeki nakit bütçem sizin talep ettiğinize uzak kalıyor. Aracınız çok güzel görünüyor, malum sitede yaptığınız değişiklikler hakkında da bilgi vermişsiniz. Tekrar hayırlı satışlar dilerim. Şimdiden alana hayırlı olsun.