Satılık - Discovery 2 için ön soft A bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan edaghan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,091

edaghan

Zirve
Yer
İstanbul
Merhaba,

Bir arkadaşımın kullanmadığı Discovery Seri 2 için yumuşak A barı, onun adına ilana çıkarıyorum. Koruma barının fotosu ektedir. 500 TL istemektedir. İstanbul'da elden teslim alınması tercih edilir.

Teşekkürler.

[attachment=1]

Resim 005.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık - Discovery 2 için ön soft A bar

Merhaba . Bu ilan için 05322366613 arayabilirmisiniz? Ahmet

Selamlar ulucs@yahoo.com adresine iletişim biligilerinizi yazarmısnız lütfen...
Bu üründen almayı düşünüyorum konusalım tesekkürler...

edaghan' Alıntı:
Merhaba,

Bir arkadaşımın kullanmadığı Discovery Seri 2 için yumuşak A barı, onun adına ilana çıkarıyorum. Koruma barının fotosu ektedir. 500 TL istemektedir. İstanbul'da elden teslim alınması tercih edilir.

Teşekkürler.

[attachment=1]
Engin Bey merhaba;
Dediğiniz Ünal Ustaya gittim.
Bull bar duruyor.
Ama benim istediğim fotodaki gibi birsey.
Disco I e uyarmıı bu bar acep?
Saygılar.

Arkadaşlar,

Kusura bakmayın, ilanı unutmuşum. İlandaki koruma barı satıldı. Şuan için başka bir bar yok. Olursa yeni bir ilan ile açarız.

Disco 2 soft bar ufak bir müdahale ile Disco 1'e de uyar. Ama, çok yakıştığını söyleyemeyeceğim.

Yönetici arkadaşlardan ricam, bu ilanı kilitleyebilirler mi?

Teşekkür ederim.

edaghan' Alıntı:
Arkadaşlar,

Kusura bakmayın, ilanı unutmuşum. İlandaki koruma barı satıldı. Şuan için başka bir bar yok. Olursa yeni bir ilan ile açarız.

Disco 2 soft bar ufak bir müdahale ile Disco 1'e de uyar. Ama, çok yakıştığını söyleyemeyeceğim.

Yönetici arkadaşlardan ricam, bu ilanı kilitleyebilirler mi?

Teşekkür ederim.

Engin merhaba;
Söylediğiniz barı aldım ve takdırdım sonunda.
Çok başarılı oldu. :D

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG00090-20110212-1425.jpg

IMG00091-20110212-1425.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.