Satılık Fırsat Ürünleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tommycan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,614

tommycan

Kamp III
Yer
İSTANBUL
FIRSAT KÖŞESİ: Aşağıdaki malzemeler satııktır......(şehir dışı kargo alıcıya aittir)
1) CAMPİNGAZ LUMOSTAR C 270 gazlı lüks lambası: birkaç kampta kullanıldı....Bir başka modeli mevcut olduğundan satılıktır....50 TL (tüp dahil değildir)
http://www.campingaz.com/Trade/p-23792-lumostar174-c270.aspx
2)GEONAUTE KAFA LAMBASI: Bir defa kullanıldı...İki kademeli (az ve kuvvetli olmak üzere) Güçlü bir aydınlatması var.http://www.decathlon.com.tr/Onnight-500-Kafa-Lambasi,PR-17429.html 40 TL..
3) AVCI BIÇAĞI: Ürkütücü bir görüntüye ve sağlam bir kaliteye sahip..... Alüminyum silindirik sap.. içinde kibrit ve olta iğnesi var...sapın su geçirmez vidalı kapağı aynı zamanda pusula içeriyor....24 cm namlu, 12 cm kabza , toplam 36 cm boyunda. 40 TL
4) VICTORİNOX ÇAKI: Huntsman modeli........Yurt dışından geldi.Orijinal.....makine yağı üzerinde kutusunda hiç kullanılmadı. 60 tl.
5) KANYON LTD. nin yağmurluk=rüzgarlığı:60 TL... (yarı fiyat) bir defa kullanıldı.... XL beden.... kol altı havalandırmalar belde ve kol ucunda daraltma imkanı....içi kalın file astar.rüzgara ve yağmura dayanıklı....deneme amaçlı bir defa giyildi.......
6) KANYON LTD. nin softshell pantolonu: XL BEDEN DIŞ KUMAŞ POLYAMİD LİKRA ESNEK ...İÇ YUZEY MİCRO POLAR KAPLAMA...MEMBRAN SU GECİRMEZ..RUZGAR GECİRMEZ..NEFES ALABİLİR.. İDEAL YURUYUS PANTOLONU...ÇOK RAHAT BİR KESİMİ VAR..... ÇOK AŞIRI ÜŞÜMEYENLER İÇLİKSİZ DE KARDA SOĞUKTA GİYEBİLİR...İNANILMAZ RAHAT.. ÜRÜN SIFIR....60 tl....
7) ACTİVE KAYAK=SNOWBOARD PANTOLONU: Kış dağcılığında ve kamplarda kullanılabilir...dış kumaş suya ve rüzgara dayanıklı kar tutmaz..içi sentetik astarlı...iki kumaş arasında elyaf dolgu ile içliğe gerek kalmaz.....deneme amaçlı bir defa birkaç saat giyildi. tertemiz......75 TL.. (yarı fiyat) ....XL beden...........(Özellikle kış kamplarında hareketsiz kalındığı anlardaki bacak üşümelerine son)

bıçak.JPG

çakı tool.JPG

active kayak pant.JPG

kanyon softshell.JPG

kanyon yağmurluk.JPG

Etiketler
fırsat

Ynt: Satılık Fırsat Ürünleri

Kanyon ürünleri için: 1.68 boy için kollar ve paça boyu uzun gelebilir.....Kilo için sorun olmayacaktır.....Softshell pantolon zaten esnek bir kumaşa sahip... Kayak pantolonu da zaten yapısı gereği içinde bir miktar durgun hava kalması için vücudu sarmayan, biraz dik duran bir yapıya sahip.....Yağmurluk biraz bol gelebilir......... Softshel pantolon için paça boyunu ayarlamak sorun olmaz, kot paçası gibi kolayca yapılabilir......Kayak pantolononun hem içinde kendinden tozluğu var hem de paça ucunda fermuar var... ama orta kalitede bir terzi bunu kolayca halleder....(Bir benzerini terzide tadilat yaptırdım ve kullanıyorum, orijinali ile hiç bir farkı yok...) Dediğim gibi yağmurluk biraz bol gelebilir...Yağmurluğun kalıbı biraz geniş gibi....kolları yukarı kaldırınca beli açılmasın diye kol altlarını biraz rahat yapıyorlar..esnek bir kumaş olmadığından dolayı da tam bedene oturan bir kalıp değil yani.....

Eyvallah Özay kardeşim.......yeni projelere yer açılsın diye zamanında açgözlülük yapıp fazladan aldığım ama kullanmaya fırsatım olmayan ürünleri bu işle ilgili arkadaşlar değerlendirsin diye satışa arz ettim....Ama insanlar kullanıp kullanıp satanlardan yıldığı için biraz ilgisiz duruyorlar açıkçası...... Ürünlerde hijyen ve kullanım bakımından bir sıkıntı yok oysa.....Senin aldığın kaztüyü ceketi bile kuru temizleme yaptırıp öyle göndermiştim hatırlarsan.......:smiley: Örnek verecek olursak.....Ne kayak pantolonunu ne de softshel pantolonu bir kere bile giymedim...evde bedenine bakmak için denedim o kadar.....:smiley:

abi maalesef tanımıyorlar seni tanısalar benim gibi baslıklama atlarlar.o pantolonlardan birine talibim ama şuanda durumum içler acısı :( ne yürüyüşe gidebiliyorum ne de işler istediğim gibi gitmiyor.piyasalar berbat.nasipse daha sonraki ürünlere diyelim.yolun düşmüyormu bu taraflara hiç abim

Güzel sözlerin için teşekkürler Özay kardeşim.......
Henüz fırsat bulamadım o taraflara gelmek için.......Bu yıl geçmeden belki fırsat çıkar.......Gelmeden önce mesaj atarım.......
Softshel satıldı satılacak......ilgilenen bir arkadaş var......Kayak pantolonu işini görürse göndereyim......Paranın sözü edilmez.....Hediyemiz olur......sorun değil......
Bu arada çakı resminde görünen Gerber çok amaçlı pense daha önce satılmıştır......resmin adını çakı olarak kaydetmişim..çakı resmi diye penseyi de yayınladık istemeden......Bilgilerinize.......:smiley:

ne demek abi senin sözünün senetten daha değerli olduğunu benden iyi kimse bilmez bilemez.mutlaka ama mutlaka bekliyorum.beni çok mutlu edersin.görüşmek üzere.

Merhaba. Kamp lambası için iletişime geçmek istiyorum ama bi türlü özel mesaj atamadım forumdan :smiley:

sağolsun kadirkardeşim kafa lanbamı getirdi sayesinde gecenin karanlığı aydınlanacak ,teşekkürler kardeşim.

Bekir kardeş lamba bahane, maksat dostları görmek... Ali abi ile tanışmak da ekstra bonus oldu bu arada........

Biraderine göre olmasına sevindim.... böyle mesafeli satışlarda beden en büyük problem tabi........Güle güle kullansın........kışın rahat edecek....:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR