KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
700 ff ler satildi mi acaba ? eger satilmadiya foto alabilir miyim , hilux arb sahara tamponda ve ya tavan sepetinde delici olarak dusunuyorum , tesekkurler
700 ff ler satildi mi acaba ? eger satilmadiya foto alabilir miyim , hilux arb sahara tamponda ve ya tavan sepetinde delici olarak dusunuyorum , tesekkurler
pardon linktekinin aynısıymış cizgileri var....arb tampona uyarmı bilmiyorum ama ekim kasım gibi almıştım daha hiç gece offroad yapmadım pek yakma fırsatım olmadı öyle karanlık sokaklarda birkaç kez ''bunu da aldık yakmadık '' demeyelim diye yaktım...kapakları falan tertemiz üsttünde...
ok abi acelem yok zaten bende stepne taşıyıcı yapacağım ondan sonra bu sepete ihtiyacım kalmayacak tahminim eylül sonuna kadar stepne taşıyıcısı biter sepeti sökerim....
ya balık iyi olur aslında bazen istanbuldan tekneyle balık avı organizasyonları oluyor adalar boğaz falan herkes tutuyor tuttuğunu eve götürüyor. lüfer çinekop zamanı da geldi...olursa haber ederim.
ya balık iyi olur aslında bazen istanbuldan tekneyle balık avı organizasyonları oluyor adalar boğaz falan herkes tutuyor tuttuğunu eve götürüyor. lüfer çinekop zamanı da geldi...olursa haber ederim.