Satılık jeep cj5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan MURAT SIMDIM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,808
Ynt: Satılık jeep cj5

yok abi oyle ilk buldugum araca atlamamda göruntusu gucu ve lastıklerı felan cok hosuma gıdıyo abı bıde bıse sorucam bunların ısıtma sıstemı nasıl kolorıfer var demı
kolay gelsın

Etiketler

Kemal bu araçlar gerçekten çok zevkli ve güçlü araçlar.Kalorifer sistemine bile gerk kalmaz çünkü zaten motor ve şanzıman ile kabin arasında yalıtım olmadığından yaşam alanı zaten ısınır.Tenteli bir araç alırsan ısınma biraz daha problemdir.Bence önce ne istediğine karar ver sonra teknik olarak değerlendiririz.Yani lastik değiştirilir,ama aracın bazı şeylerini değiştiremezsin.Mesela cj5 te tüp takarsan arkada oturma problemi olur.Bizim araçlar gibi çok büyük lastikler takmak istersen standart bir araba aldıysan komple değiştirmen gerekir.Olduğu gibi tkarsan önce çamurluk sürter,onu kestirir kaporta boya yaptırırsın aksların kesmeye başlar değiştirirsin modifiyeli fiyatları normalin 3 katı ön arka değişir.Sonra yük şafta binmeye başlar şaft değişir,difransiyelde ayna mahruti oranları değişir,sonra şanzımanda sorunlar çıkar balatalar yanar,şanzıman kırarsın ve onlar da değişir.10000 Tlye aldığın arabaya 2500 lastik janta 12500 de yürür aksamına masraf edersin araba sana 25000 tlye mal olmuş olur ve hayal ettiğin gibide olmamış olur.Yapılmış bir araç almak çok daha mantıklı ama iyice etüt ederek.

vallaha murat abi fikirlerin için cok sagolda bi sorum olacak Tenteli bir araç alırsan ısınma biraz daha problemdir dedın ben onu tam anlamadım tenteyi kapadıgın zaman neden ısınmada problem yasarsın bıde benım 10,000 tl var bu paraya istediğim gibi buyuk lastıklı kırmızı yanları parlak çakılmıs best top yarıs koltuklu spor direksiyon lu bi araç alabilrmiyim veya ne kadara mal olur toplam

bide murat abi bi sorum daha oluıcak sen anlarsın bu arka sokakları bılmem takıp edermısın bu arka sokaklardakı polıs rolındekı komserın kırmızı jeep modelı cj5 mı acaba yoksa cj7 de olabilir mi cv larsan sevınırım

Kemal o paraya istediğin araabayı alamazsın benzirini alırsın o da seni mutsuz eder.Yakından görsen dizdeki cj5 i debeğenmezsin bence bütçen sadece buysa ya arttırana kadar bekle ki yaz geldi mi bu araçların fiaytı fırlar bu bizim için dez avantaj iyice bir bakalımsenin baktığın karadenizdeki siyah kötü durmuyor o olabilir mesela ama iyice bakalım önce
Tente rüzgar aldığı için ısınma problemi olur

hımm tamam murat abi çok teşekkür ederim benımle bu kadar ilgilendıgın ıcın pekı istedıgım gıbı bı aracı ne kadara bulabilirim evet o karadenızdekı guzele benzıyo

murat bir iki gündür arkadaşıma cj 7 arıyoruz sen hala satıyormusun ?
eğer satıyorsan son halini ve fiyatını bana bildirebilirmisin

Ozan halen fiber hardyop takılıyor çok da aceleye almıyorum.Son resimleri hard top başlıklı konuda var.Aslında farklı bir araç düşünüyorum(sadece offroad için bir cj7)bu nedenle olabilir aracın her şeyi sıfırlandı,lastikleri bile daha takılmadı.İsterseniz siz bir bütçe çıkarın sen zaten piyasayı bilirsin.ahatlıkla bizim araçlar gibi araçların çok olmadığını söyleyebiliriz.

MURAT SIMDIM' Alıntı:
Ozan halen fiber hardyop takılıyor çok da aceleye almıyorum.Son resimleri hard top başlıklı konuda var.Aslında farklı bir araç düşünüyorum(sadece offroad için bir cj7)bu nedenle olabilir aracın her şeyi sıfırlandı,lastikleri bile daha takılmadı.İsterseniz siz bir bütçe çıkarın sen zaten piyasayı bilirsin.ahatlıkla bizim araçlar gibi araçların çok olmadığını söyleyebiliriz.

Murat abi senin aracın alt yapısıda sağlam hatırlıyorsam wogonner defransiyelleri var...

Evet HAsan bir de şimdi hepsi elden geçti,35likleri bile rahatlıkla kaldırabilirlermiş ama arazide performans ve balans bozuklukları olmasın diye 33lük yenimt lastikler aldım sen ne yaptın gönlüne göre bulabildin mi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,755
Kaydolan Son Üyemiz
karavantaxi

SON KONULAR

Geri