ktmalp Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 1 Mar 2011 #1 1996 model Toyota HZJ 80 4.2 lt diesel ARB ön dif kilit % 100 arka LSD orjinal dif kilit Klima Çift ısıtıcı 95 lt + 60 lt çit depo ( dubai Versiyonu ) Ön porya kilitler AISIN Arka bagaj düzenleyici Motosiklet Taşıyıcı Çeki demiri ( Ruhsata işli ) 2013 e kadar TÜV muayeneli 100 km 10.3 lt diesel ( 80 km sait hız ) Warn 9500 vinç Hella Black Magic sis lambası Çelik ön ve arka tampon Yan basamaklar Snolker Çamurluk kaşları Yükseltme kiti Portbagaj Arka 6 cam Fine Black film kaplı Merkezi kilit Otomatik cam Deri koltuk Yeni orjinal ön far Yeni orjinal arka stoplar ve plaka aydınlatıcı stepne taşıyıcı Yakıt bidonu taşıyıcı 250.000 bakımı yeni yapıldı ( motor ve arazi yağları, filtreler değişti ) Yağlı hava filtresi ( motor ömrünün uzun olması için ) Ön göğüslükte çatlak Kalkışta hafif silkeleme 0 532 6225757
1996 model Toyota HZJ 80 4.2 lt diesel ARB ön dif kilit % 100 arka LSD orjinal dif kilit Klima Çift ısıtıcı 95 lt + 60 lt çit depo ( dubai Versiyonu ) Ön porya kilitler AISIN Arka bagaj düzenleyici Motosiklet Taşıyıcı Çeki demiri ( Ruhsata işli ) 2013 e kadar TÜV muayeneli 100 km 10.3 lt diesel ( 80 km sait hız ) Warn 9500 vinç Hella Black Magic sis lambası Çelik ön ve arka tampon Yan basamaklar Snolker Çamurluk kaşları Yükseltme kiti Portbagaj Arka 6 cam Fine Black film kaplı Merkezi kilit Otomatik cam Deri koltuk Yeni orjinal ön far Yeni orjinal arka stoplar ve plaka aydınlatıcı stepne taşıyıcı Yakıt bidonu taşıyıcı 250.000 bakımı yeni yapıldı ( motor ve arazi yağları, filtreler değişti ) Yağlı hava filtresi ( motor ömrünün uzun olması için ) Ön göğüslükte çatlak Kalkışta hafif silkeleme 0 532 6225757
moonwalker_arc Zirve Mesajlar 1,777 Tepkime Puanı 3 Yer Trabzon Web www.fanusgida.com 1 Mar 2011 #2 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Fiyat ???
ktmalp Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 1 Mar 2011 #3 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 42.000 TL... 2 hafta önce fiyatı farklı idi bir başka sitede...Bugün güncelledim...Yurtdışına gidiyorum, o yüzden 3 e 5 e bakmıycam... saygılar...
Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 42.000 TL... 2 hafta önce fiyatı farklı idi bir başka sitede...Bugün güncelledim...Yurtdışına gidiyorum, o yüzden 3 e 5 e bakmıycam... saygılar...
simurg2 Zirve Mesajlar 1,296 Tepkime Puanı 8 Yer istanbul 1 Mar 2011 #4 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 güzel araç hayırlı satışlar
bacarmobil "Bitti" diye üzülme, "yaşandı" diye sevin.. Mesajlar 778 Tepkime Puanı 6 Yer istanbul 1 Mar 2011 #5 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 hayırlı satışlar
ktmalp Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 2 Mar 2011 #6 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Teşekkürler... Saygılar...
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 2 Mar 2011 #7 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Herşey gönlünüzce olsun.
ktmalp Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 2 Mar 2011 #8 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Ne güzel bir temenni....Teşekkürler...Bilmukabele...
sertem41 Zirve Mesajlar 2,065 Tepkime Puanı 5 Yer KOCAELİ 2 Mar 2011 #9 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 ktmalp' Alıntı: Ne güzel bir temenni....Teşekkürler...Bilmukabele... Genişletmek için tıkla ... Herkes için önemli değil mi bu, hepimizin gönlüne göre olsa herşey, herkes mutlu olsa... Bende teşekkür ediyorum size.
Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 ktmalp' Alıntı: Ne güzel bir temenni....Teşekkürler...Bilmukabele... Genişletmek için tıkla ... Herkes için önemli değil mi bu, hepimizin gönlüne göre olsa herşey, herkes mutlu olsa... Bende teşekkür ediyorum size.
cml Ana Kamp Mesajlar 54 Tepkime Puanı 0 Yer kırklareli Web www.medicadis.com 2 Mar 2011 #10 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 .
ktmalp Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 26 Mar 2011 #11 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Selamlar Gezenbilir üyeleri.... Aracım satılmıştır, hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim... saygılar...
Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Selamlar Gezenbilir üyeleri.... Aracım satılmıştır, hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim... saygılar...
altay41 benim diger aracim bj75 Mesajlar 523 Tepkime Puanı 5 Yer izmit Web www.altaykonveyor.com 26 Mar 2011 #12 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 arac izmit e dogru yola cikmis
ktmalp Ana Kamp Mesajlar 61 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 27 Mar 2011 #13 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Allah yollarını açık etsin... Bi kasa red bull verdim yanlarına....Bu arada kulaklarınız çok çınlattık, umarım tanışmak nasip olur... Hürmetler...
Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Allah yollarını açık etsin... Bi kasa red bull verdim yanlarına....Bu arada kulaklarınız çok çınlattık, umarım tanışmak nasip olur... Hürmetler...
warmaster ŞEYTAN MARKA GİYER. Mesajlar 726 Tepkime Puanı 1 Yer Sinop 27 Mar 2011 #14 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 alana da satanada hayırlı olsun.
altay41 benim diger aracim bj75 Mesajlar 523 Tepkime Puanı 5 Yer izmit Web www.altaykonveyor.com 27 Mar 2011 #15 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 ktmalp' Alıntı: Allah yollarını açık etsin... Bi kasa red bull verdim yanlarına....Bu arada kulaklarınız çok çınlattık, umarım tanışmak nasip olur... Hürmetler... Genişletmek için tıkla ... hayirlisi olsun,insallah daha iyisini alirsiniz,ben de isterim tanismayi,seveniniz cokmus,araciniza kotu diyen cikmadi
Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 ktmalp' Alıntı: Allah yollarını açık etsin... Bi kasa red bull verdim yanlarına....Bu arada kulaklarınız çok çınlattık, umarım tanışmak nasip olur... Hürmetler... Genişletmek için tıkla ... hayirlisi olsun,insallah daha iyisini alirsiniz,ben de isterim tanismayi,seveniniz cokmus,araciniza kotu diyen cikmadi
kedicik Gelişimin Temeli Değişimdir.. Mesajlar 295 Tepkime Puanı 0 27 Mar 2011 #16 Ynt: Satılık Land Cruiser HZJ 80 Güzel araçtı alana da satana dahayırlı olsun.