Satılık Land Rover 1992 model 110 Defender .

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,337

yunus bager

LR 1992 DEFENDER 110
Yer
kocaeli
1992 model 110 defender araç tamamen yeniden toplanmıştım en ince ayrıntısına kadar bakımtı temiz bi araçtir ilgilenmek isteyenler özelden yada tel numaramdan (05634735233) bana ulaşabilir fiyatı düşürdüm 17500ytl
002-1.jpg

004-1.jpg

020.jpg

014-1.jpg

019.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Land Rover 1992 model 110 Defender .

Yerdeki yaglar kimseyi yanıltmasın aracı bakım yada tamir ederken akan yaglar :smiley:

İlanlar bölümünde yönlendirme linki kabul edilmediğinden,yönlendirme linki silinmiştir.

fiyat sonmudur
tek kabin bir araç için biraz yüksek gibi sanırım araç dizel belirtmemişsiniz

Arkadaşım

Aracınızın resimlerini eklemek için gösterdiğiniz enerjinin birazını ,aracın özelliklerini yazarak harcasaydınız daha iyi olurdu.
-Nasıl bir motor var
-Nasııl bir şanzıman var
vs
vs

Saygılarımla

araç 92 model 2,5 düz dizel 5 ileri şanzıman standart bir araç fiyat konusunda pazarlık payı var
burda sahibinden .com da linkini vermek yasak oldugundan veremiyorum isteyene özelden atarım

resimlerden birinde 2. bir defender var .oda tek kabinmi
standart 5 kapılı ise vede satılıksa onunda resimlerini görseydik

yunus bager' Alıntı:
burda sahibinden .com da linkini vermek yasak oldugundan veremiyorum isteyene özelden atarım

Yunus bey selamlar,

İlan Panosunda ilanınızı detaylı bir şekilde açıklayıp, fotoğraflarını da ekledikten sonra sahibinden.com veya başka bir sitenin linkini verebilirsiniz. Böyle bir yasağımız yok. Ama sadece sahibinden.com linkini vererek ilan açan arkadaşlarımız var, bunu pek hoş karşılamıyoruz o kadar...

Teşekkür ederim Sedat bey şimdi tam olarak anladım daha önce silinme sebebini

Aracım 1992 model mke den alındı tamamen şase kalacak şekilde soyuldu yeniden toplandı yürüyen aksam tamamen elden geçti yaglar ,keçeler , lastik takoz ve burçlar,ön arka balata diskler.yenilendi ön defereransiyel yeni alındı .triger kayışı yenilendi pompa bakımı yapıldı enjektörler yenilendi iç döşeme yeniden yapıldı elektirik tesisati sfırdan yapıldı anlayacagınız say say bitmiyor daha aklima gelmeyen çok şey var
Bu araç kaportacı ve boyacı hariç 2 abim ve 1 kardeşim tarafından toplandı hepimiz bu işlerden iyi anlayan insanlarız tamamen el emegi göz nurudur
Araç babamın(63) aracıdır artık bu tür bir araca ihtiyacı olmadıgından satalım gitsin diyor :'(
ben aracım diyorum yanlış anlaşılmasın baba malı helaldir ;)

Dün aracıma ön tamponda 2 adet ledli sis lambası tavandaki boruyada 2 beyaz 2de sarı sis ekledim fotosunu yakında koyarım

fiyatı cok kafanıza takmayın eger ciddi olanlar varsa gelsin aracı görsun ondan sonra pazarlık edilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler