Satılık Leatherman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan birkan0035 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,653
Ynt: Satılık Leatherman

Selamlar,
Bende leathermanın giriş seviyesi bir modeli var. Daha fonksiyonel bir modelini almak istiyorum. Fakat yeni alacağım çakıda bulunmasını mutlaka istediğim bir özellik var. testestere,bıçak v.b kesici bölümleri açıldığında, kendiliğinden kapanmasını ve istenmeyen kesiklere yol açmanın önüne geçen kilit sistemi var mı?

Etiketler

Arkadaşlar leatherman ın surge modeli yeni sahibinin artık hayrını görsün.Ayrıca wave modelinden bi arkadaşımda da var oda satılık ve sıfır yukarıda kılıfıyla beraber paketli olarak gördüğünüz şekilde hiç açılmamış halde.yani 2 wave satılık şu an .Barışın dediği gibi yazdığım fiyat piyasa fiyatının altındadır yoksa bura yazmamın anlamı yok zaten başka yerden alır insanlar.Daha öncede dediğim gibi ben core modelini kullanmaktayım yıllardır işim gereği her modeli güzeldir.ama yıllardır kullandığım için bir iki tavsiyede bulunmak isterim.ilk önce bunlara takılan yukarıda gördüğünüz 42 parçalık bit set var bunlarda aynı şekilde leatherman firmasın ve çok dayanıklı malzemeler.kullanacağınız leatherman a bunların takılabilmesi büyük avantajdır.wave modeli ve surge modeline takılıyor.ama ben core modelinede takabiliyorum.ilave bir aparatı var ancak bu aparatı türkiyede zaten bulamazsınız.yurdışı göreve gittiğimde bulduğumda almıştım ama yukarıdaakilerde gerek yok.
ben leathermanı hiçbir zaman yanımdan ayırmam çünkü her işe yarayan bi alet küçük bi çakı gibi gören zaten bu işten anlamıyordur.bunun testeresi ile hiç abartmadan söylüyorum baçağıma yakın kalınlıktaki kayısı ağacının 3 ana kolundan birini inanılmaz kısa sürede kestim.hiçbirşey olmaz.ayrıca doğa sporları ile ilgilenen ve 2 teker bisiklet ve motorsiklet sahibi biri olarak ve her ay yaz kış ayda en az 2 kampa gidip gece oralarda kalan biri olarak bu aletin verdiğiniz parayı çok kısa sürede hak edeceğini söylemek isterim.bunu elimdekileri satmak için söylemiyorum yanlış anlamayın sadece bilmeyenler bilgilensin diye söylüyorum.ayrıca arkadaş sormuş testere ve bıçak benim için şart diye tools modellerin 2 si dışında testere ve bıçak hepsinde var hatta çoğunda 2 değişik bıçak var.birde bunların bazı parçalarını değiştirmen mümkün bunlar türkiyede yok ama kısa bi araştırmayla ihitiyacı olan olursa bulabilirim.meslek arkadaşlarım ve ben farklı bi aparatı olduğunda hemen kaçırmadan alıyoruz 1 değilde birden fazla alıyoruz diğer arkadaşlarda faydalansın diye.neyse benim çenem düştü gene :smiley: srularınız olursa her zaman yardımcı olabilirim...not: bıçaklar ve testereler yada diğer aparatları istek dışında açılmaz 2 model dışında ayrıca açıldığındada 1 milim bile boşluk olmadan kitlenir kesinlikle kapanmaz ve ters tarafındaki mandala iyi basmadanda kapatamazsınız.wave ve surge modelinde alet açılmadan testere bıçak gibi daha çok kullanılan aparatlar kolay kullanım için dıştadır ufak bi hareketle açılır kitlenir zaman tasarrufu ve kullanım kolaylığı sağlar...

bisikletcanavari arkadasim,
bahsettigin ozellik (kendiliginden kapanmayi engelleme olayi) wave modelinde var. basit bir mekanizma ile testere veya bicagin kapanmasi onleniyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR