Satılık Magellan Explorist 600 GPS

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,786

yuysal

Zirve
İptal edilen iğneada trophy de lazım olacağı için ikinci el 750 tl ye aldığım gpsi o gün bugündür kullanmadıım.Aldıktan sonra aracımda sadece hızımı ölçmek için birkaç kez kullandım.Onun haricinde hiçbir işime yaramadı.(zaten kullanmayıda beceremiyorum) ;D
Aldığımda bana verilen 2 ad cd,şarz aleti,usb bağlantı kablosu (aynı zamanda hem şarz,hemde harici güç kullanımınada yarıyor) ve ne işe yaradığını bilmediğim birsürü özelliği ile birlikte :D 650 TL ye satmak istiyorum arkadaşlar.

Cihazın fotoğrafları temsilidir.Bendeki cihazın fotolarını en kısa sürede eklicem.

600.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Magellan Explorist 600 GPS

yuysal' Alıntı:
İptal edilen iğneada trophy de lazım olacağı için ikinci el 750 tl ye aldığım gpsi o gün bugündür kullanmadıım.Aldıktan sonra aracımda sadece hızımı ölçmek için birkaç kez kullandım.Onun haricinde hiçbir işime yaramadı.(zaten kullanmayıda beceremiyorum) ;D
Aldığımda bana verilen 2 ad cd,şarz aleti,usb bağlantı kablosu (aynı zamanda hem şarz,hemde harici güç kullanımınada yarıyor) ve ne işe yaradığını bilmediğim birsürü özelliği ile birlikte :D 650 TL ye satmak istiyorum arkadaşlar.

Cihazın fotoğrafları temsilidir.Bendeki cihazın fotolarını en kısa sürede eklicem.
Hocam merhabalar, ilan geçerlimi acaba ?

Aceleye geldi az önce yazdıklarım. ;D
Cihaz Türkçe dimi ?, birde detyalı Türkiye haritası yüklümü (yüklü ise güncel'mi)...
Sorularım için lütfen kusura bakmayın, bazı arkadaşlarıma güvenerek yurtdışından, çok istediğim bir GPS aldım fakat elimde patladı... ???

Evet cihaz Türkiye'de ve Türkçe haritada yüklü.Ama ne kadar günceldir net bilgim yok.Ben 2008 kasım ayında almıştım bu cihazı aldığım arkadaş bana güncel olduğunu söylemişti.

yuysal' Alıntı:
Evet cihaz Türkiye'de ve Türkçe haritada yüklü.Ama ne kadar günceldir net bilgim yok.Ben 2008 kasım ayında almıştım bu cihazı aldığım arkadaş bana güncel olduğunu söylemişti.
Yüksel bey merhabalar,
Size özel mesaj yazdım. Teşekkürler.

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR