Satılık Marmot Superhero Softshell Ceket

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Gozak Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,251

Gozak

Have Fun Go Mad!
Yer
İstanbul
Web
guncelozak.blogspot.com
Merhaba,

Marmot superhero softshell ceketimi satıyorum.

Özellikleri;

Gore Windstopper® membran suya dayanıklı ve %100 rüzgar geçirmezdir.
Anatomik yapısı sayesinde vücudunuza tam olarak oturur.
Başlığı kullanmayacağınız durumlarda, ceketin yaka kısmında gizleyebilirsiniz.
Terlemenin yoğun olduğu koltuk altında; daha yüksek nefes alabilirliğe sahip kumaş kullanılmıştır.
Ceket üzerinde iki, göğüs kısmında bir ve iç kısımda bir adet fermuarlı cep bulunur.
Omuz ve dirsek bölgeleri aşınmaya karşı kuvvetlendirilmiştir.
Rüzgar ve nefes alabilen kumaş yapısı sayesinde ekstra konfor sağlar.
Fermuarlı iç cebi sayesinde ufak çaptaki şeyleri saklayabilirsiniz.
Bel kısmındaki elastik büzgü sıkıştırılarak ceket içine alt taraftan soğuk hava girmesi engellenir.
Yaka ve bilek kısımlarında kullanılan DriClime® kumaş ceket içine soğuk hava girmesini engellediği gibi bu bölgelerde oluşabilecek terlemeyi de önler.
Angel Wing Movement (Melek kanadı) hareketi sayesinde kollarınızı havaya kaldırdığınızda ceket yukarı çıkmaz.

Ceket su geçirmez değildir ama suya yüksek dayanımı vardır.

Ceket sadece şehirde birkaç kez giyilmiştir. Yırtığı söküğü yoktur.

Ürünün 0 fiyatı: 275 €'dur.

İstediğim fiyat: 350 TL

Kargo ücreti alıcıya aittir. PTT kargo ile gönderim yapılır, farklı bir kargo firması talebiniz varsa lütfen belirtin.

[attachment=1]

Marmot Superhero Ceket.jpg

Etiketler
Ynt: Satılık Marmot Superhero Softshell Ceket

Bedeni ben mi göremedim? Bir de rengi fotoğraftaki renk midir?

hacı kıllık yaratmak istemem ancak ürünün sıfırı 350 tl http://www.dogaspor.net/CEKET-SUPER-HERO-AUTUMNREAL-RED,PR-5320.html

Hayırlı olsun Güncel Abi bana satacaktın ama olmadı :D (Mesajlarım sana ulaşıyormu)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR