Satılık Mercedes 230 G

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cangardi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,700

cangardi

Yeni Üye
selam arkadaşlar yeniyim ama 230 iki senedir biniyorum arabanı bukadar cok özel oldugunnu bilmiyordum ama diffi kilitin yok sanırım ama iş nedeniyle arazideyim yani tarımla uraşıyorum 23o la kar kış camur toz kulanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmıyorum arabayı yeni yaptırdım kırank ve silindiir kapagını yeni 230 şimdi cok süper oldu G serisine binenler bilir ya sanki sıfır bir araba oldu 230 resimleri yorumlarınız bekliyorum kötüyse söylein şimdide tşkler saygılarıma cangardi

Etiketler
Ynt: Satılık Mercedes 230 G

230 satıyorum yazık olacak galeriye giderse abicim cok süper oldu cok üzülür binmesin bilimeyen birisine giderse 230 isteyen varsa yardımcı olmak isteri

Aracı tanıtıyormuyuz, satıyormuyuz. Önce ona karar verelim. Sonrada foruma ilgili yere taşınır ;D

tek sorun defi kilit onuda buldum taktıracagım

O zaman mod. rica edelim, ilan kısmına taşısınlar.

sanırım ilhami bey moderatöre rica edelim dedi.mod.diye kısalttı.siz de model olarak anladınız.kusura bakmayın küçük bir yanlış anlama herhalde.bu arada aracın bazı özelliklerini ve fiyatını da yazarsanız bir fikrimiz olur.hayırlı satışlar ve iyi geceler.

11500 liray vercem işim nedeniyle kamyon aldım satmak zorundayım 10500 gördü ama gercekden arabay koc masraf etim motoru sıfır 4 lastik ve canlar 2000 lira olan bi arabayı 11500 satıyorum((