SATILIK NİVA 1996

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yetkinabu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,192

Etiketler
Ynt: SATILIK NİVA 1996

burdan bu şekilde ilan verilmiyor bilginize . bizzat bilgilerini ve fotoları yükleyerek ilan vermelisiniz. tsklr....

Zaten Lada Niva alacak bir adam, link verdiğiniz sitedeki tüm Satılık Lada Niva ilanlarına bakar.
Ancak orada teknik bilgi yazmanız herkes için bir şey ifade etmezken,
burada yazdığınız her teknik detayın bir önemi vardır.
Zaten insanlar bu yüzden Gezenbilir'e ilan verirler...

Yani Gezenbilir'de vereceğiniz satılık ilanının diğerkinden daha detaylı olması gerektiğini düşünüyorum....

Neyse Hayırlı satışlar...

Marka : Lada Niva
Renk : Beyaz
Model : 1996
KM : 110.000
Yakıt : Benzin+LPG

Fiyat : 9.500 TL.

Aracı geçen sene bu zamanlarda aldıktan sonra yaptığım masrafları detaylı bir şekilde yazayım;

Aracı Kars tan aldığım için ciddi bir paslanma ve çürük problemi yok,
Ön diferansiyel kötü durumdaydı sıfırını alarak değiştirildi,
Şaftlar çok vibrasyonluydu, 4 adet mafsal sıfırı ile değişti, şaftlar balans yapılarak yerine takıldı,
Ön takım komple elden geçti, diskler ve poryalar sıfır değişti,
Rot ve rotiller değişti,
Triger zincirinin paleti değişti,
Kapı kilitleri değişti,
Jantlar kumlanarak iyice temizlendikten sonra boyandı,
4 adet Lassa OK 144 sıfır takıldı,(lastikler alındıktan sonra 2000-3000 km yapmadı)
LPG ruhsata işli değildi, muayene yapılırken proje çizdirilerek ruhsata işlendi,
Arkada emniyet kemerleri yoktu (1995 model üstü araçlarda olması gerekiyormuş) muayene için gerekli şekilde takıldı,
5 Şubat tarihinde muayenesi tamamlandı. (2013 e kadar geçerli)

2.5 tdi ya da puma motorlu bir Defender toplamak için, aracımı satmak istiyorum.
Araca toplamda yaptığım masraf 11.000 tl yi geçti, onun için fazla pazarlık edemem. Alacak arkadaş en az 1-2 sene masraf etmeden binecektir.

SNC00500.jpg

SNC00501.jpg

SNC00527.jpg

SNC00528.jpg

Şimdi ne güzel olmuş ilan...
Aracınızda özellikle Karda çok güzel duruyor.
Temiz araç olduğu belli, Hayırlı satışlar...

ict3055' Alıntı:
Şimdi ne güzel olmuş ilan...
Aracınızda özellikle Karda çok güzel duruyor.
Temiz araç olduğu belli, Hayırlı satışlar...

Teşekkürler,
Ancak vaktim oldu ve ilanı düzenleyebildim.
Karda güzel durduğu kesin ama bu sene havalar pek kesat gidiyor kar açısından.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,938
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.