KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Biraz daha fazla resim koyabilirseniz daha iyi bakarız.Koymuş olduğunuz fotolar tam randımanlı değiller.Güzel günlerde binmeniz dileği ile .
Bu araç binmek için çok uzun uğraş ve emek ile hazırlanmış bir araçtır,ihaleden alınıp sıfır olarak toplanmıştır,wagoneer difleri dana 44,tür arazi ve cadde şanzumanı,wagoneer,dir (değişmedi ise) çok emeğimiz vardır kemikli bir araçtır alan arkadaşa hayırlı olsun.
Öncelikle aracı alan arkadaşımıza hayırlı olsun demek isterim. Bol çamurlu günleri olsun, kazsız belasız günler dilerim.
Açılan bu başlığı kapatmanızı önerebilrimiyim acaba, konu başlığı olarak artık kafları karıştırmasın, sizde yeni bir başlık açarsınız orada gereken yorumlar yapılabilir. Nacizane önerim.
Siteye yeni üye olan bir arkadaşımız yeni bir araç almış.
Bizde özelliklerini öğrenmek istiyoruz.
Ama buna bu başlıkta hakkımız yok.
Konu kitlensin, yeni başlık açsın. Ben aynı sorularımı orada da sorayım...
Siteye yeni üye olan bir arkadaşımız yeni bir araç almış.
Bizde özelliklerini öğrenmek istiyoruz.
Ama buna bu başlıkta hakkımız yok.
Konu kitlensin, yeni başlık açsın. Ben aynı sorularımı orada da sorayım...
Sana değil di gerçi sözüm, yeni konulara bakarken ister istemez gözümüz takılıyor başlığa, bende senin gibi düşşünüyorum, açılacak yeni başlıkta bakarız araca, soracaklarımız merak ettiklerimiz olacaktır tabiki orada devam ederim. Kötü bir niyetim yoktu diğer yazıyı yazarken.
Konu başlığı olarak biraz anlamsız kaldı, onu söylemek istedim.