Satılık Otomabil Ruhsatlı 1997 Vito 19000tl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan borntobedeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,463

borntobedeep

Ana Kamp
Web
www.scubatr.com
Merhabalar, araç 1997 model otomobil ruhsatlidır iki yılda bir muayene olur köprülerden geçer
7 koltukludur arka koltuklari cok guzel degildi bende söktüm kamp yapmak için kullaniyorum, koltukları da vereceğim.
Arkada karavan takmak icin çeki demiri ve elektrigi mevcut. 2300cc dizel 100km de 7 litre yakiyor.
6 aylık vergisi 231TL
Motoru , sanjimani cok iyi, tek marşta çalışır motorundan gereksiz hiç bir ses gelmiyor.
Kaporta sorunu var, kapı altlarında çürükler mevcut, bir kaç parçaya işlem gerekiyor.
Üzerinde kış lastigi var yeni alindi, muyenesi yeni oldu 20 ay muayene derdi yok, ilk seferde sorunsuz geçti.
Eskiden mavi renkmiş siyaha cevrilmiş yani tamamen boyalı ruhsata işli.
Kaza kaydı yok
Otomobil ruhsatlı w638 vitolar piyasada 25bin lirdan basliyor 30binn ustunde satilanı var.
Gümrükten 3-4 ay önce alındı bana masrafi daha fazla.
Hollanda arabasi 19-20 sene orada kullanilmis. Son 2 ayda 10.000 km yol yaptim tik demedi.
Yagi lastikleri filtreleri yeni degisti . Suanda 209bin km de.
Daha sonra detayli fotograflarini atabilirim. Dilediğiniz zaman Ankara Kızılay yada Ayrancı'da görebilirsiniz.
Araca istediğim fiyat 19bin liradır. Fotoğraflarda ki karavan fiyata dahil değildir, ayrıca satılıktır 3500TL

Hakan Alpaslan
0532 471 66 61

IMG 20170210 135514
IMG 20161212 003159
IMG 20161126 183909 2
IMG 20161212 002948
IMG 20161212 003127

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR