Satilik Range Rover Vogue SE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gonencmete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,642
Ynt: Satilik Range Rover Vogue SE

6 aylik vergisi- 141 TL

Yakit tuketimi fabrika verileri;

90 km de 9 lt/km
120 km de 11lt/km
Sehir ici 17lt/km

Etiketler

Gerçekten çok diri bir araç gibi gözüküyor, alıcısına şimdiden hayırlı olsun

Yalnız mete bey sanırım son yüklediğiniz fotorların boyutlarından dolayı açılması çok uzun sürüyor ve de bazıları açılmıyor, resimleri imageshack'e yüklerken resize 800*600 yaparsanız çok daha hızlı ve verimli bir şekilde açılırlar, ben işyerimdeki bilgisayardan görememiştim resimleri evde ise birkaç fireyle açıldı fotolar

Tesekkur ederim, simdiden hayirli olsun

Biraz duzeltmeye calistim 800x600 du simdi 640x480 e dusurdum umarim olmustur.

Resimler acilmiyor ise galeri icin;

http://img441.imageshack.us/gal.php?g=29504078igv.jpg

Araca bugun 27.000 TL verildi, notere gittik, imzayı atamadım. Su an aracı satmaktan vazgectim.

Ilginiz icin tesekkur ederim.

Gönenç Bey, Kullanıcı kodunuzu mu değiştirdiniz?

CİNCİN' Alıntı:
Yıllarca rakipsiz, sınıfının üst çıtasını belirleyen araçlar oldu Range Rover'lar. Umarım hakettiği değeri vere(bile)cek bir kişi sahip olur.
Sanırım benimle aynı şeyi düşünüyordunuz. Böyle bir araç benim olsaydı ben de satamazdım herhalde. Hayırlısı oldu

CİNCİN' Alıntı:
Gönenç Bey, Kullanıcı kodunuzu mu değiştirdiniz?
Sanırım benimle aynı şeyi düşünüyordunuz. Böyle bir araç benim olsaydı ben de satamazdım herhalde. Hayırlısı oldu

Tesekkur ederim, notere kadar gittik imzaya elim gitmedi. Kalan kucuk masraflarini yaptirip omur boyu binecegim sanirim

moonwalker_arc' Alıntı:
Hayırdır mete bey ? aracı satmaktan vazgeçmişsiniz ? Hayırlısı olsun bu arada üyeliğinizi neden değiştirdiniz ?

Tesekkur ederim, ilani Anil Otoda aninda kaldirdim o yuzden oldu sanirim simdi duzeldi saniyorsam.

Herşeyde hayır vardır, ancak ben birinden araç almak için notere kadar gitmişken, noterde satıcı vazgeçtim deseydi sonu ne olurdu bilemiyorum , umarım sizin müşteriniz anlayışla karşılamıştır.