Satılık Sürat Teknesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hiperaktif Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,915

hiperaktif

Denemeden olmaz deme !
Yer
sarıyer&üsküdar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-deniz-araclari-surat-tekneleri-7-20-metresim-sahibinden/detay/

kuznimindir sitede ilgilenicek kişiler olduğu için paylaşim dedim gerekli detaylar sahibinden sitesinde açıklamıs :D

04.07.2010 tarihinde suya inmiştir.Burak tekne flash 500 modelidir.Baş altında 2 kişinin yatabileceği yer bulunmaktadır.Sahil güvenliğin istedği bütün donanımlar mevcuttur. Bütün tesisatları ve döşemeleri sıfırdır.Kromdan yarasa tente yaptırılmıştır.Sıfır krom merdiven takılmıştır.Üzerinde 2000 model 175 hp 2 zamanlı enjektörlü Evinrude Fitch(140 saatte) motor bulunmaktadır.Motor Evinrude yetkili servisinden 2 yıl garantilidir.Marin teyp,2 adet 100 w marin hoparlörler.Pusula ve sıfır 6 kg krom çapası mevcuttur.6 adet usturmaça.Kıç tarafta duş için sistem bulunmaktadır.100 litre krom yakıt tankı.50 litre su kapasitesi.56 mil hız.Yazlık ve kışlık brandaları mevcuttur.Teknenin borcu harcı yoktur.Vergileri ödenmiştir(220 TL).Hemen devir yapılacaktır.Tekne adı:METRESİM..LÜTFEN MAKİNASINDA PROBLEM OLAN 10.000 TL ve 15.000 TL LİK TEKNELERLE KARIŞTIRMAYALIM.ALICIYA TEKNENİN SENELİK ZEHİRLİSİ ATILIP PASTA CİLASI YAPILDIKTAN SONRA VERİLCEKTİR.BUNLARI YAPMAYIN BEN YAPARIM DİYORSANIZ FİYAT 15.000 TL DİR:SON FİYATTIR.HAZİRANIN İLK HAFTASI TEKNEYİ SUYA ATICAM.TEKNEMİN FİYATI 20.000 TL OLACAKTIR.SAYGILAR.

Etiketler

Ynt: Satılık Sürat Teknesi

Forum ilanlar bölümünde yeni konu açmanız lazım ve sadece link vemeniz de ilanlar bölümü kuralllarına göre yasaktır.
Bilginize.

Bu konuda İlanlar bölümüne taşınacaktır daha sonra
Tabi link silinecek kurallar gereği.

Link verilmiş başka ilanları farkedersek onlarda silinecektir.
Piyango size rastladı.
:smiley:

Bilmiyordum tabi sorun değil bu konu baslığını silersiniz ben farklı detaylı bi şekilde link vermeden açarım sakıncası yoksa. link vererek paylaşım oluduğu için kusura bakmayın link verilen bi kaç sayfa gördüğümden normaldir diye paylaşım yaptım :D yeni öğrendim kuralı .

hiperaktif' Alıntı:
Bilmiyordum tabi sorun değil bu konu baslığını silersiniz ben farklı detaylı bi şekilde link vermeden açarım sakıncası yoksa. link vererek paylaşım oluduğu için kusura bakmayın link verilen bi kaç sayfa gördüğümden normaldir diye paylaşım yaptım :D yeni öğrendim kuralı .

İlanlar bölümünde link vermeden detaylı bir konu açmanızda sakınca yok tabii.
Koalylıklar şimdiden.

Teşekkürler abi bundan sonra paylaşımlarda dikkat edicem .

Yok abi satmadım arabayı aracın yaylarını değiştirdim biraz sustular ya :D üstünüde açınca yumusadılar biraz böle devam ediyoruz :D:D:D aracın sorunlarını onlara sölemeden çözmeye çalısıyorum :D

Sevindim valla satarsan ararsın bak benden demesi ben sattım şimdi arıyorum :smiley:

Abi aile arabası die tutturmuslar :d biraz kandırdık gibi araba bu yazda bende :D yazdan sonra buldum bitane onu alıcam :d 2.000 tl alıcam :D bi ruhsat sorun onuda halledersem süper olur 92 model samurai :D

Aynen bendede aynı sorun vardı yaz çıkana kadar binek aldık bir tane yaz sonuna dogru tekrar 4 çeker..:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR