Satılık Suzuki Vitara 1.6 JLX Off-Road Yapılı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan smaile Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,985
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smaile

black devil
Yer
istanbul
1994 MODEL ORJİNAL KAZASIZ 86000 GERCEK KLOMETRESİNDE 2.5 İNÇ YÜKSELTME 1İNÇ KUPA YÜKSELTME.OFSETLİ JİMY JANT 30.9.5 X15 MERKİZİ KLİT KLİMA LPG RUHSATA İŞLİ ÜST TAVAN BAGAJ ..KORUMA BARLARI ..XZENON.KISA UZUN ...ORJİNAL TAKILMAMIŞ KENDİ TEYP MP3 CALAR SONY ..ARAC NADİR BULUNACAK TEMİZLİKTEDİR ...EMSALLERİ İÇİNDE AZ RASTLANIR ..YÜRÜRÜ MOTOR AKSAMI PIRIL PIRILDIR.FİYATI 17000 TL DİR .İRTİBAT TELFONUM 05323157589

DSC07562.jpg

Etiketler

Ynt: Satılık Suzuki Vitara 1.6 JLX Off-Road Yapılı

Aracı yakından tanıyan biri olarak dediği kadar var, gerçekten emsalsiz temizlikte....

alpay arkadaşımızın aracı temiz ve güzel, alanada satanada hayırlı olsun.

smaile' Alıntı:
1994 MODEL ORJİNAL KAZASIZ 86000 GERCEK KLOMETRESİNDE 2.5 İNÇ YÜKSELTME 1İNÇ KUPA YÜKSELTME.OFSETLİ JİMY JANT 30.9.5 X15 MERKİZİ KLİT KLİMA LPG RUHSATA İŞLİ ÜST TAVAN BAGAJ ..KORUMA BARLARI ..XZENON.KISA UZUN ...ORJİNAL TAKILMAMIŞ KENDİ TEYP MP3 CALAR SONY ..ARAC NADİR BULUNACAK TEMİZLİKTEDİR ...EMSALLERİ İÇİNDE AZ RASTLANIR ..YÜRÜRÜ MOTOR AKSAMI PIRIL PIRILDIR.FİYATI 17000 TL DİR .İRTİBAT TELFONUM 05323157589
not bu gün içinde araca buji kabloları devirdaim bujiler yagı antifirizi termostad disburitör kapagı kışlık ne gerkiyorsa bakımlarını orjinal olarak degiştirdim ...

smaile' Alıntı:
not bu gün içinde araca buji kabloları devirdaim bujiler yagı antifirizi termostad disburitör kapagı kışlık ne gerkiyorsa bakımlarını orjinal olarak degiştirdim ...sıfır havuzlu paspaslarda alındı ...

aracınız cok guzelmis imkanım olsaydı almayı dusundugum model bu. alana da satana da hayırlı olsun simdiden

ufukesme' Alıntı:
aracınız cok guzelmis imkanım olsaydı almayı dusundugum model bu. alana da satana da hayırlı olsun simdiden
teşekürler arkadaşım inşallah kavuşursun imkanların olursa sende bizlere katılırsın

tesekkurler, inşallah, forumlara baktım benim gibi 15 bin civarı arac almayı dusunen cok fazla arkadasımız var ve uzun suren arastırmalarım sonucunda o paraya alınabilecek en verimli aracın vitara oldugunu gordum. su an arac almayı dusunen arkadaslar icin cok cazip bir ilan sizinkisi. umarım kısa surede satarsınız

teşkkürler arkadaşım .. inşallah iyi birilerine gider ..cok begendigim ve cok temiz oldugu için satmakla satmamak arasında kaldıgım bir arac...piyasa da bir sürü 3 kapı var ancak benim aracım gercekten bunlardan degil 13 14 milyara bir sürü arac var onlarda güzel ama bu kadar olamaz hayırlı günler size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

SON KONULAR

Geri