KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
not bu gün içinde araca buji kabloları devirdaim bujiler yagı antifirizi termostad disburitör kapagı kışlık ne gerkiyorsa bakımlarını orjinal olarak degiştirdim ...
not bu gün içinde araca buji kabloları devirdaim bujiler yagı antifirizi termostad disburitör kapagı kışlık ne gerkiyorsa bakımlarını orjinal olarak degiştirdim ...sıfır havuzlu paspaslarda alındı ...
tesekkurler, inşallah, forumlara baktım benim gibi 15 bin civarı arac almayı dusunen cok fazla arkadasımız var ve uzun suren arastırmalarım sonucunda o paraya alınabilecek en verimli aracın vitara oldugunu gordum. su an arac almayı dusunen arkadaslar icin cok cazip bir ilan sizinkisi. umarım kısa surede satarsınız
teşkkürler arkadaşım .. inşallah iyi birilerine gider ..cok begendigim ve cok temiz oldugu için satmakla satmamak arasında kaldıgım bir arac...piyasa da bir sürü 3 kapı var ancak benim aracım gercekten bunlardan degil 13 14 milyara bir sürü arac var onlarda güzel ama bu kadar olamaz hayırlı günler size