Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dturan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,447

dturan

hayal ettiğin yere git..
Yer
Kocaeli
Web
www.dekalazer.net
Telsiz Çağrı Kodu
TA1IDT
Defenderım da sadece yazın kullandığım 265/75/16 Bf at satılıktır. 10-11 mm diş derinliği vardır. Yama,Yırtık patlak yoktur. Takım halde her yaz bunları her kış ekstremleri değiştirerek kullanırım. Araziye girmemiştir. Ölçü büyüteceğim için satılık yada sadece 33" ve üzeri iyi durumda MT ile takas olabilir. Fiyat 1.500 tl.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Etiketler
satılık

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 Bf At

imal tarihi nedir ve nerde görebiliriz lastikleri. tesekkurler

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 BF AT

Lastikler Topkapı da depoda. 2012 yılı olması lazım

Ynt: Satılık / Takaslı 265/75/16 Bf At

Güncel.

Bu ay da satılmazsa geri takıyorum arabama. yada oğuzhana vericem o 2 günde satıyor ;D ;D

Merhaba bu lastikler ile ilgili bazi sorularim olacak istanbul ici kullanim uygun mudur özellikle ıslak asfaltta kayma tutunma durumu nedir karda nasildirdir ses cok yaparmi konfor anlaminda ne kadar iyidir yada kötüdür bu sorularim istanbul içi kullanim içindir cevaplarsaniz cok sevinirim Teşekkürler

Merhaba. Şehir içi kullanımında sıkıntı yok zaten %85yol lastiği bunlar. Ben Islak asfaltta yada karda hiçbir sıkıntı yaşayanı duymadım (kışın ekstrem lastik kullanıyorum) kılcal damarları olduğu için karda sıkıntı olacağını zannetmem. Konfor anlamında iyi bir lastik ses konusunda bana göre çok sessiz
(ekstremlerin uğultusundan sonra)
Hangi araçta kullanacaksınız? Ben sadece Defender da kullandım.