Satılık Temiz Defender

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndogru Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,341

ndogru

Kamp II
Yer
Trabzon
Arkadaşlar, toplanma aşamasını burda paylaştığım “ http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43675.150” defender satılıktır. Fiyat son 35.000 tl peşindir. Düz dizel motoru ve diğer tüm aksamları masrafsızdır. Orijinal sistem sıfır hidrolik direksiyon , bütün kapı alüminyumları , arka çamurluklar orijinali gibi değiştirilmiş. Akslar değiştirilmiş ,diffler onarılmış şanzumanlar yenilenmiştir.Döşemesi çok temizdir. Aracın bana maliyeti 40 bin civarındadır.Takas ve vade imkanım yoktur. Araç Trabzondadır. Toplandıktan sonra 7-8000 km şehir içi yol yapmıştır.
İrtibat : ndogru@yahoo.com
Aynı tarihte aldığım 2. defenderimi toplatmaktayım ( Şu anda boyada) ilk aracımı bu yüzden satıyorum. 2. araç Rn380 şanzuman+ sıfır blok v-184 130 ps motor + çelik jant+ sıfır orijinal döşeme+ orijinal sistem hidrolik direksiyon+ metalik kırmızı olmaktadır , bu araç için de 60.000 tl düşünmekteyim. Araçların ikisi de Türkiye çapında meşhur kaporta ustaları Trabzonlu Ali İhsan& Temel ustalar tarafından yapılmıştır.

Etiketler
Ynt: Satılık Temiz Defender

saygılar sevgiler gözünüzüün nuru binbir emekle saatlerce arayıp aylarca emek sarfedip topladığınız ve toplama aşamasınıda zevkle izlediğimiz aracınızı neden satma gereği duydunuz

Ali bey , Sevgi saygılar bir mukabele ... Mesajda da bahsettim diğer defenderi topluyorum ve çok harcamam oldu araba da 3 adet oldu , yeni yaptırdığım puma motorluyu nasip olursa bir müddet biner sonra sıfır defender var hayalimde . Şu anda satılık olan çok temiz bir araç motoru da çok iyi durumda bunun için motor değişemedim ona ama orijinal motor asfaltta sürat yapmıyor biliyorsunuz bu da artık sıkmaya başladı.
Bu arada kişisel sayfanızda ekli olan defender sanırım sizin ve çok güzel , ben de bu gün boyacıyla son kararım olarak metalik kırmızı/ vişne çürüğü arası bir renk beğendim , sizinkinin boya kodunu biliyormusunuz acaba?

aracınız çok güzel bir tdi olsyadı trabzona gelirdim el sıkışmak için

harung' Alıntı:
aracınız çok güzel bir tdi olsyadı trabzona gelirdim el sıkışmak için
Harun bey teşekkür ederim , gerçekten çok temiz bir araç sıfırdan söküldü toplandı beğenmediğim yerlerini yeniden toplattım mesela boşluk vardı ilk söken usta söküp idare eder diye yerine takmış bir daha şanzumanlar diff ler ne varsa söküp parça değiştirdim . Puma motoru diğer araca atmakla hata yaptım buna atıp binecektim , tek eksiği turbo motor gerçekten .

tr piyasında bu defender araçların hem temizini bulmak çok zor araçları toplayan arkadaşlrın bu işe ticari metedan çok gönül vererk yapmaları lazım sizin gibi .
avusturyada bir arkadaşım 2002 td5 defender araç aldı 11000 eru tr ise böyle bir araç hem yok bulamzsınız bulsanızda 50000 eru isterler sanrım.
siz diğer aracı satmayı düşünüyormusunuz

Harun bey iki araçtan birini satmam lazım , diğerine satılık diyemiyorum çünki fiyat çok anormal olacak maliyeti aşırı derecede fazla oldu .
Şase hariç her şeyi yeni takıldı . 130ps sıfır puma motor , rn380 ve arazi şanzumanı sıfır gibi, elektrik tesisatı sıfır td5 düzeni ledli gösterge ışıkları ... hidrolik direksiyon sıfır orijinal vs vs ... Maliyeti 65 civarıdır.

evet hakslınız harcamaya başlandığında öüne geçilemiyor.aracın resimleri mevcutmu acaba

Bir kaç tane ...

IMG_5572.jpg

IMG_5575.jpg

harika bir araç muhteşem toplanmış gibi görünüyor.
bütçemizin çok üzerinde öyle olmasa konuşurduk.

Çok teşekkür ederim ne olsa modelinde 1987 yazıyor inşallah daha güzel ve yenileri de sizlerin olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
Kayra açık

Çevrimiçi üyeler

Geri