Arkadaşlar, toplanma aşamasını burda paylaştığım “ http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43675.150” defender satılıktır. Fiyat son 35.000 tl peşindir. Düz dizel motoru ve diğer tüm aksamları masrafsızdır. Orijinal sistem sıfır hidrolik direksiyon , bütün kapı alüminyumları , arka çamurluklar orijinali gibi değiştirilmiş. Akslar değiştirilmiş ,diffler onarılmış şanzumanlar yenilenmiştir.Döşemesi çok temizdir. Aracın bana maliyeti 40 bin civarındadır.Takas ve vade imkanım yoktur. Araç Trabzondadır. Toplandıktan sonra 7-8000 km şehir içi yol yapmıştır.
İrtibat : ndogru@yahoo.com
Aynı tarihte aldığım 2. defenderimi toplatmaktayım ( Şu anda boyada) ilk aracımı bu yüzden satıyorum. 2. araç Rn380 şanzuman+ sıfır blok v-184 130 ps motor + çelik jant+ sıfır orijinal döşeme+ orijinal sistem hidrolik direksiyon+ metalik kırmızı olmaktadır , bu araç için de 60.000 tl düşünmekteyim. Araçların ikisi de Türkiye çapında meşhur kaporta ustaları Trabzonlu Ali İhsan& Temel ustalar tarafından yapılmıştır.
İrtibat : ndogru@yahoo.com
Aynı tarihte aldığım 2. defenderimi toplatmaktayım ( Şu anda boyada) ilk aracımı bu yüzden satıyorum. 2. araç Rn380 şanzuman+ sıfır blok v-184 130 ps motor + çelik jant+ sıfır orijinal döşeme+ orijinal sistem hidrolik direksiyon+ metalik kırmızı olmaktadır , bu araç için de 60.000 tl düşünmekteyim. Araçların ikisi de Türkiye çapında meşhur kaporta ustaları Trabzonlu Ali İhsan& Temel ustalar tarafından yapılmıştır.