Satılık Toyota Pickup Parçaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan whiteagle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,639

whiteagle

Kamp III
Yer
İstanbul
1991Toyota Pickup parçaları mevcut.

Araç bilgisi
Frame number = RN80 1990 /1994 yılları arasında çıkan
VIN numarası = JT4RN81A5M5119265

Parçalar Orjinal Toyotadır

Direksion kutusu + hidrolik basıç düzenleyici 700 TL
Direksion mili 150 TL
Komple Direksion= Kontağı, 2 adet anahtarı ve silecek kolları ile berbaer. 300 TL
westenhause Fren merkezi 300 TL
Debriyaj merkezi 50 TL
Koltuk = Şöför ve yolcu birleşik 150 TL
Dablumbazlar 50 TL
Toyota yazılı ön panjur 150 TL

Ek olarak Kapı ve arka kasa kilitleri, Atom farlar, Sinyaller, bikaç parça daha olması lazım ama aklımda değil. Dodurumda kutu içinde duruyor parçalar.

Tekliflere açığım

Ürünlerin hepsini alırımdiyen olursa çok iyi fiyata verebilirim.

532 597 70 45
ilhan inci

Resimleri yok en kısa zamanda çekmeyi düşünüyorum

Etiketler
Ynt: Satılık Toyota Pickup Parçaları

kolay gelsin..
hele bir resimleri görelim..sonrası daha hızlı ilerleyecektir..

Parçalar bodrumda durduğundan çekme fırsatım olmamıştı. Bu hafta nevar ne yok çekeyim.

Çekebildiğim resimleri ekledim.

Tekliflere açığım.

Direksion kutusu ve koltuk pazara kaldı onlarıda çeker gönderirim

Malzemeleri Yakından incelemek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.

http://www.panoramio.com/user/2284090

45144968.jpg

45145092.jpg

45145191.jpg

45145222.jpg

45145241.jpg

45145285.jpg

45150156.jpg

45150226.jpg

45150261.jpg

45150289.jpg

45150353.jpg

45150626.jpg

45150659.jpg

45150742.jpg

45150894.jpg

45152124.jpg

45152156.jpg

45152222.jpg

45152259.jpg

45152338.jpg

45152394.jpg

selam .hayırlı müşteriler.km.saatine kaç lira istiyorsunuz ve 89 model toyotaya uyarmı?teşekkürler.

kaptan_11' Alıntı:
selam .hayırlı müşteriler.km.saatine kaç lira istiyorsunuz ve 89 model toyotaya uyarmı?teşekkürler.

Selam

Kargo benden 160 TL ye verebilirim.
Uyup uymama konusunda emin değilim. aracın şasi numarasını ve tam modelini verirseniz karşılaştırabilirim.
Ebat olarak uyarsa diğerlerininde uyacağını zannediyorum.

Debriyaj merkezi satıldı.

Direksion kutusu resimleri aşağıdaki gibidir.

36944262krd.jpg

36944262hm6.jpg

36944262yfv.jpg

36944262bxi.jpg

Sahibinden ilan linki.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-hilux-direksiyon-kutusu-36944262/detay/

whiteagle' Alıntı:
Selam

Uyup uymama konusunda emin değilim. aracın şasi numarasını ve tam modelini verirseniz karşılaştırabilirim.

görüntü olarak bence aynısı ama arkadaki soketler uyarmı onu bilemiyorum.benim aracın şasi nosu LN1060019457 1989 MODEL 2.8 cevabınızı bekliyorum.teşekkürler.

kaptan_11' Alıntı:
whiteagle' Alıntı:
Selam

görüntü olarak bence aynısı ama arkadaki soketler uyarmı onu bilemiyorum.benim aracın şasi nosu LN1060019457 1989 MODEL 2.8 cevabınızı bekliyorum.teşekkürler.

Şasi numarasından Baktığım da 2 farklı km saati kullanılmış biri devir saatli diğeri devir saati olmayan. devir saati olmayan uyuyor görünüyor.
Ürünü size göndereyim bakın uyuyorsa ödemesini yaparsnız uymuyorsa kargo bedeli sizden geri gönderirsiniz.

whiteagle' Alıntı:
Şasi numarasından Baktığım da 2 farklı km saati kullanılmış biri devir saatli diğeri devir saati olmayan. devir saati olmayan uyuyor görünüyor.
Ürünü size göndereyim bakın uyuyorsa ödemesini yaparsnız uymuyorsa kargo bedeli sizden geri gönderirsiniz.
.
tamamdır arkadaşım.telefonum 0530 517 10 00 ister beni ara istersen telefonunu yaz ben sizi arayayım.teşekkür ederim.

ilhan bey sağ arka kapı cam krikosu ve varsa kaloriferin açma kapama düğmesi ,kumanda kolları lazım teşekkürler.

kaptan_11' Alıntı:
ilhan bey sağ arka kapı cam krikosu ve varsa kaloriferin açma kapama düğmesi ,kumanda kolları lazım teşekkürler.

Abdullah bey
Cam krikoları tek kabin için kullanılanlardan. uyup uymama konusunda emin değilim
Kalorifer açma düğmesi ve kollarına bakıp haber vereyim.

whiteagle' Alıntı:
Abdullah bey
Cam krikoları tek kabin için kullanılanlardan. uyup uymama konusunda emin değilim
Kalorifer açma düğmesi ve kollarına bakıp haber vereyim.

cam krikosu çok önemli değil ancak kaloriferin düğmeleri olursa çok sevinirim.teşekkürler.

Araç eğer 4x4 ise difransiyelleri satılık mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler