KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Öncelikler herkese slmlar çok sevdiğim arabamı işlerimden offroad'a fırsat bulamadığımdan satıyorum . Aracımın daha önceki sahibi Tuğsan abidir ordanda erkut abimden bana geçmiştir araç yaklaşık 8 aydır bende araç ve tam anlamıyla hatasız sapasağlam bir araç hiç bir eksiği bozuk aksamı yoktur.Detaylar ilanımda mevcuttur.
Erhan hayırlı satışlar dilerim. Senin adına üzüldüm, ama hayırlısı olsun. Elbetteki işler her zaman daha önemlidir. Aracı düşünen arkadaşlara tavisye ederim. Zaten TOYOTA LANDCRUSER anlatmaya gerek olmayan bir araç. Siteden tanıdığımız TUĞSAN MORAL tarafından dizayn edilmiş bir araç olması bence de artısı. Alana da, satana da hayırlı olsun...
Toyota değil de başka araç olsaydı zaten şimdi sanayide komple motor altbakım için sıra bekliyor olurdu. Hoş o çukurdan değil şahlanmak normal çıkarken bile aks kesen araçlar oldu . Ama aracın farkı burda ortaya çıkıyor zaten TOYOTA ...