Bu aracin daha once fotograflarini paylasmistik guzel bir arac. Ozellikle sehir iclerindede ayni araci kullanmak isteyenlere birebir. Yolda surus konforu, sehir iclerine kolay girmesi, park kolayligi, yatak ve yasam alaninin ayri olmasi ile gercekten guzel bir arac. Yalniz bence tek sorunu her yerde arkayi acmaya imkaniniz olmayabilir. Bu durumda arkayi uzatmadan mutfagi kullanamadiginiz yada sadece on kultugu arkaya dondurerek kullanabildiginiz icin bence biraz sorun olusturuyor. Yani yolda giderken bir benzinligin kosesine aracinizi cekip hemen ufak bir atistirma, bir cay kahve molasi verme ihtimaliniz yok. Ayrica aracta tuvalet banyoda yok. Bunlardan dahada onemlisi mutfak ve yatagi kullanmak icin araci uzatmaniz gerektiginden gemi ile bir yerden bir yere giderken kamping on board diye tabir edilen acik guvertede kendi aracinizda konaklayak gitme ihtimaliniz olmayisi bence buyuk bir eksiklik. Araci tam boyu olan 7 metreye getirmek icin 7 metre alan parasi odemelisiniz ki buda fiyatta bayagi fark yaratacaktir.
Bu karavanı tanıyan, bilen var mı? Eski modelllere yaklaşırken dikkatli olmak lazım ama yinede de insan ısınıveriyor böylelerine. Değerlendirmelerinizi bekliyorum. Selamlar.
En sevdigim kasalardan. Domuz burun deniyor bunlara. İyi gozukuyor ama o tavanin icerden goruntusu. Belli ki cok su almis zamaninda. İc tasarimi tam istedigim. Ama o tavana elinizle bastırıp bakmadan hala su almadigina emin olmadan suyun ne kadar tahribat biraktigini anlamadan girmeyin derim.
Bu karavanı tanıyan, bilen var mı? Eski modelllere yaklaşırken dikkatli olmak lazım ama yinede de insan ısınıveriyor böylelerine. Değerlendirmelerinizi bekliyorum. Selamlar.
Bence en guzeli Insel hocaninda dedigi gibi gidip gormek. Bana tavandaki bozulmalar fotograflarin tam olarak duzgun birlestirilmemesinden kaynaklanmis gibi geldi ama bu tarz eski alkovenlerin su alma problemlerinin olabilecegi cok asikar. Ssahibi ile telefon gorusmesi yapip bilgileri alabilir, akliniza yatarsa Istanbul'da gidip gorebilirsiniz. belki zamanlari uyarsa Istanbul'da size yardimci olmaya calisacak, en azindan fikir verecek arkadaslarda cikabilir.
En sevdigim kasalardan. Domuz burun deniyor bunlara. İyi gozukuyor ama o tavanin icerden goruntusu. Belli ki cok su almis zamaninda. İc tasarimi tam istedigim. Ama o tavana elinizle bastırıp bakmadan hala su almadigina emin olmadan suyun ne kadar tahribat biraktigini anlamadan girmeyin derim.
Bence en guzeli Insel hocaninda dedigi gibi gidip gormek. Bana tavandaki bozulmalar fotograflarin tam olarak duzgun birlestirilmemesinden kaynaklanmis gibi geldi ama bu tarz eski alkovenlerin su alma problemlerinin olabilecegi cok asikar. Ssahibi ile telefon gorusmesi yapip bilgileri alabilir, akliniza yatarsa Istanbul'da gidip gorebilirsiniz. belki zamanlari uyarsa Istanbul'da size yardimci olmaya calisacak, en azindan fikir verecek arkadaslarda cikabilir.