Levent abi dün vardı sanırım ya satıldı ya satıştan çekildi dün eklediğimde bu linki kopyaladım yapıştırdım ve sonra tekrar girip test ettim doğru yapmışmıyım diye ve MB100 çıkıyordu o linkte var bu işte bir arıza. ;D
Bu ilani Ebay e bakarken buldum. Arac ABD de. Fiyat derseniz bizlerin ulasabilecegi bir rakam degil. Yaklasik 1.5 milyon tl. Fakat 200 e yakin fotografi var. Bir goz atmanizi istedim.
Haklısınız iki senedir Tasişe üyeyim takip ediyorum, araç ihale son fiyatının 2 misline çıkyor. Aracın motor durumunuda bilmeden alıyorsunuz Milli piyango..
Bu ilan yeni, araç konusunda fazla fikir sahibi değilim ama anlatılan teknik özellikler iyi görünüyor. Ruhsata da motokaravan olarak işletildiği yazıyor. İlgilenen olabilir...
Fena gorunmuyor, hazir ruhsata isli. Fakat insan boyle araclarin icinde kendini dolmus soforu gibi hisseder diye dusunuyorum. Yani aracin distan hic estetik degil. Ducato lar vb araclar daha guzel duruyor. olaya cok yuzeysel yaklastigimin farkindayim ama estetikde onemli benim icin.
Melih bey aracın orjinali minibüs zaten ama bir çok karavan da ticari araçlardan imal edildiğinden bundan kaçış yok. Ama aracın dış görünüşünü bazı girişimlerle daha hoş hale getirmek mümkün. Tabii ki biraz masrafla...