Çok bir beklentim yok. Yollarda bırakmadan götürüp getirsin, çadırdan kurtarsın yeter.
Yarın arayıp ruhsatını, motor hacmini, muayenesini, yakıtını vs. sormayı düşünüyorum.
Ne dersiniz?
Fiyat iyi gerisini aracı görüp karar vermek lazım. Ancak fiyat endeksli giderseniz bazı sıkıntıları peşinen kabul etmiş olursunuz. İçinize sunerse de 5000 TL lik bir risk almış olursunuz. Bence fiyat anlamında iyi.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaporta ve motoru kontrol ettir. Eğer 5000 TL gibi masraf çıkartırsa şahsi fikrim değmez. Çünkü 10.000 TL ye J9 karavan bulabilirsin. J9'un sorunlarını daha ekonomik çözersin.
İç dizaynı kullanışlı aslında. İş görür. Zamanla parça parça ahşap kapakları vs değiştirirsen görsel olarak da güzel olur.
Çok bir beklentim yok. Yollarda bırakmadan götürüp getirsin, çadırdan kurtarsın yeter.
Yarın arayıp ruhsatını, motor hacmini, muayenesini, yakıtını vs. sormayı düşünüyorum.
Ne dersiniz?
Hurdaya ayrılma zamanı çoktan gelmiş,sorunu hiç bitmez,ona harcayacağınız emek para ve zaman canınızı sıkar.Motosikletle gezip çadır kampçılığı yapmak çok daha stressiz olur..1990 model üzeri j9 daha mantıklı gibi,üzerine 3-5 daha koyup derli toplu bişey almak lazım...
Ne dersiniz?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-bu-fiyata-bu-temizlikte-bulamazsiniz-2011-erba-5.25-td-188673381/detay
ilanda 750 kg altı olduğu söylenmiş,ihtimal varmı?ruhsat ve plaka gerektirir sanırım...
benim ilk gördüğüm karavandı 9-10 yaşlarında idim almanya dan babamın arkadaşı izine gelmişti, çocuklarıyla içinde oynardık, o zamanlar çok beğenmiştim, turuncu rengindeydi, lavabonun önünde yere bastığın zaman su akardı, o zamanlar ne teknolojiydi benim için, uzay çağında gibi hey gidi hey
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-bu-fiyata-bu-temizlikte-bulamazsiniz-2011-erba-5.25-td-188673381/detay
ilanda 750 kg altı olduğu söylenmiş,ihtimal varmı?ruhsat ve plaka gerektirir sanırım...
forumdan anladığım kadarı ile yazılanın iki katı kadar oluyor ağırlıkları... ruhsat ve plaka gerekli tabi ancak tip onay belgesi vb. evrakları sonradan edinmenin bir yolu yok sanırım. dolayısıyla alacak kişi bu şekilde ruhsatsız bineceğini bilerek almalı..
forumdan anladığım kadarı ile yazılanın iki katı kadar oluyor ağırlıkları... ruhsat ve plaka gerekli tabi ancak tip onay belgesi vb. evrakları sonradan edinmenin bir yolu yok sanırım. dolayısıyla alacak kişi bu şekilde ruhsatsız bineceğini bilerek almalı..
ilanda verilen bilgiler doğruysa km çok az,araç ticari olarak kullanılmamış,çamaşır makinesi gereksiz,buzdolabıda çift kapılı buyuk ise bence gereksiz çıkartılabılır,ufak tefek masrafı olabılır,yakından incelemek lazım...azami ağırlığı 3500 kg ı geçmemeli,Btipi eliyetle kulanılabilir.0 dan karavan yapılmış bir araç için fiyat uygun görunuyor...